Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone Apps Δωρεάν για σήμερα: Ordinary Days, Put & Toy Defense 2 (19/08)

iPhone Apps Δωρεάν για σήμερα: Ordinary Days, Put & Toy Defense 2 (19/08)
ired.gr

Αποκτήστε και απολαύστε το ψηφιακό σας ημερολόγιο με τις προσφορές της ημέρας!

Ordinary Days

by ordinaryFactory

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή - ημερολόγιο. Όχι το calendar, αλλά το ημερολόγιο που κάποιοι τους αρέσει να κρατούν κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Αλήθεια, γιατί να μην είναι ψηφιακό; Να μπορούμε να το συγχρονίζουμε (ή τελοσπάντων όσοι το τηρούν) και με το Dropbox; Φυσικά, μπορούμε να εισάγουμε και τις φωτογραφίες της επιλογής μας. Διαθέτει επίσης αρκετά θέματα, δύο τρόπους απεικόνισης (όλες οι εγγραφές και μηνιαία), night mode, υπηρεσίες διαμοιρασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Η εφαρμογή μας παρουσίασε μερικά προβλήματα με την τελευταία beta του iOS 9, οπότε οι beta testers θα πρέπει να δείξουν λίγη υπομονή για να την απολαύσουν εντελώς απροβλημάτιστα. Μας άρεσε!

Μέγεθος: 21,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Put

by imTime.com

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με μια εφαρμογή που υπόσχεται να μας βοηθήσει στον έλεγχο των εξόδων μας. Και μπορεί να το καταφέρει γιατί έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα (που είναι ταυτόχρονα και το μειονέκτημά της): είναι πολύ απλή. Τι εννοώ: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω. Τη στιγμή που το τραβάτε, ανάλογα με το σημείο που θα το αφήσετε, επηρεάζεται το ποσό που θα “εγγραφεί”. Στην ουσία, κάθε φορά που ξοδεύετε χρήματα μέσα στη μέρα, “τραβάτε” προς τα κάτω το δάχτυλό σας, μέχρι να “σημαδέψετε” το επιθυμητό ποσό. Συμπληρωματικά, η εφαρμογή θα μας αναφέρει και τον μέσο ημερήσιο όρο εξόδων.

Μέγεθος: 3,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Toy Defense 2

by Melesta

ired iphone free apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα παιχνίδι για τους φίλους των παιχνιδιών στρατηγικής. Το Toy Defense 2 έχει εξαιρετικές κριτικές από τους φίλους του είδους και στο Ελληνικό App Store. Στο παιχνίδι συναντάμε το κλασικό gameplay υπεράσπισης πύργων και μας υπόσχεται πολύ καλοσχεδιασμένα επίπεδα. Διακόσιες αποστολές είναι στη διάθεσή μας, όλες παραλλαγές του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου. Μη σας ξεγελάει ο τίτλος και για να γίνουμε πιο σαφείς, η εταιρεία παρουσιάζει το παιχνίδι ως “military strategy game”. Οι πιστοί του είδους ας προσέλθουν...

Μέγεθος: 93,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 9+ (βία κινουμένων σχεδίων ή φανταστική βία)

Δωρεάν διάθεση: Από 18/08/2015, δωρεάν επ’άπειρον

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Ordinary Days

by ordinaryFactory

 ired iphone free apps 04

Download

2 Put

by imTime.com

 ired iphone free apps 05

Download

3 Toy Defense 2

by Melesta

 ired iphone free apps 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status