Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν εφαρμογές iPhone σε προσφορά: ThinkWriter, VideoPix & Calc It! (14/08)

Δωρεάν εφαρμογές iPhone σε προσφορά: ThinkWriter, VideoPix & Calc It! (14/08)
ired.gr

ThinkWriter

by kazuhiko takahashi

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με το ThinkWriter. Κρατήστε τις σημειώσεις σας με “οικείο” τρόπο, γρήγορα και όμορφα με τη χρήση της πολύ έξυπνης αυτής εφαρμογής. Έχουμε στη διάθεσή μας το χαρτί, την πένα, επιλέγουμε το χρώμα της και κρατάμε τις σημειώσεις μας. Είναι αρκετά απλή στη χρήση της και πιστεύω πως κάποιους θα τους βολέψει αρκετά. Λεπτομέρειες όπως το πάχος της μύτης της πένας, το οποίο και μπορούμε να ρυθμίσουμε, “δίνουν πόντους” στην εφαρμογή.

Μέγεθος: 6,5 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

VideoPix

by Deepak Sharma

 ired iphone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε με μια πρόταση που αφορά την επεξεργασία photo & video. Με το VideoPix μπορούμε είτε να συλλάβουμε videos μέσα από την εφαρμογή, είτε να χρησιμοποιήσουμε τα αποθηκευμένα (video) στη βιβλιοθήκη μας και να τα επεξεργαστούμε ως προς τα frames per seconds (fps) τους. Πιο απλά, να δημιουργήσουμε πολύ εύκολα, σημεία που το video μας θα αναπαράγεται σε αργή κίνηση. Μάλιστα, έχει προβλεφθεί η δυνατότητα απόλυτου ελέγχου των fps του προς επεργασία video. Συμπληρωματικά, μπορούμε να κρατήσουμε μεμονωμένες φωτογραφίες από στιγμές του video (δεν ενθουσιαστήκαμε από το συγκεκριμένο feature). Η εφαρμογή είναι αρκετά συμπαθητική, πιστεύουμε πως καλό θα είναι να υπάρχει στο iPhone σας, γιατί κάποια στιγμή είναι πιθανό να χρειαστείτε μια εύκολη διαχείριση του slow motion σε κάποιο video που τραβήξατε.

Μέγεθος: 11 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Calc It!

by iDevMobile Tec.

 ired iphone free apps of the day 03

Τελευταία πρόταση για σήμερα ένα παιχνίδι που μας άρεσε πάρα πολύ! Ήρθε η ώρα να διασκεδάσουμε ακονίζοντας το μυαλό μας! Με το Calc It! καλούμαστε να δημιουργήσουμε τα αθροίσματα που μας ορίζει η “μαμά φούσκα”, χρησιμοποιώντας δύο ή και περισσότερες από τις διαθέσιμες φούσκες που η κάθε μία από αυτές φέρει και έναν αριθμό. Το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο στην εκμάθηση, μας βοηθά να ενεργοποιήσουμε την “μαθηματική σκέψη” μας και μας διασκεδάζει ταυτόχρονα. Της δίνουμε τον χαρακτηρισμό “ired Editor’s Choice” γιατί έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα / χαρακτηριστικά: Είναι καλοσχεδιασμένη, χαρούμενη, “τρέχει” σε παλαιότερες συσκευές και μας βάζει με όμορφο τρόπο να σκεφτόμαστε για να το προχωρήσουμε. Και φυσικά, πάνω απ’ όλα, για λίγες ώρες, διατίθεται δωρεάν! Καλό Σαββατοκύριακο!

Μέγεθος: 14,5 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

* ired Editor’s Choice! *

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 ThinkWriter

by kazuhiko takahashi

 ired iphone free apps of the day 04

Download

2 VideoPix

by Deepak Sharma

 ired iphone free apps of the day 05

Download

3 Calc It!

by iDevMobile Tec.

 ired iphone free apps of the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status