Δωρεάν εφαρμογές μόνο για σήμερα: Chromalocity, Dead End HD & Ball Alien (11/08)

Δωρεάν εφαρμογές μόνο για σήμερα: Chromalocity, Dead End HD & Ball Alien (11/08)
ired.gr

Free iPhone Apps: Βρήκαμε τις καλύτερες εφαρμογές που είναι σε προσφορά και διατίθενται δωρεάν για λίγες ώρες (11/08/2015)

Chromalosity

by Randall Brown

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα πολύ απλό παιχνίδι που όμως τσεκάρει τα αντανακλαστικά μας, την συγκέντρωσή μας και την πνευματική μας διαύγεια (τη δεδομένη στιγμή). Έχουμε τέσσερα σημεία στο παιχνίδι όπου το κάθε ένα από αυτά έχει και ένα χρώμα. Κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και μπλε. Εμείς, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατάμε στο σωστό χρώμα όταν μας ζητείται. Πως μας ζητείται; Εκφωνείται και ταυτόχρονα ανάβει ένα χρωματιστό λαμπάκι. Σκοπός είναι να αντέξουμε όση περισσότερη ώρα μπορούμε χωρίς να πατήσουμε σε λάθος χρώμα, με τη μικρότερη χρονικά απόσταση μεταξύ των επιλογών μας. Στην πορεία το παιχνίδι δυσκολεύει αρκετά , αλλά με την κατάλληλη συγκέντρωση μπορείτε να προχωρήσετε. Προσωπικά ήμουν πιο αποτελεσματικός έχοντας χαμηλώσει εντελώς τον ήχο και εστιάζοντας στα χρωματιστά λαμπάκια.

Μέγεθος (iPhone): 13,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.1.1

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Dead End HD

by Randy O’Connor

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με άλλο ένα παιχνίδι που είναι απλούστατο στον χειρισμό του, αλλά και σαν ιδέα. Στο Dead End HD κινούμε τον Harold πατώντας μόνο δύο (εικονικά) πλήκτρα. Την στροφή αριστερά και την στροφή δεξιά. Με κάθε άγγιγμα ο Harold περιστρέφεται ελαφρώς και έτσι το παιχνίδι δεν παίζεται με τέσσερις συνολικές κατευθύνσεις, αλλά στην ουσία στο μήκος και το πλάτος όλης της πίστας. Αρκετά συμπαθητικό, τρέχει και σε παλαιότερες συσκευές.

Μέγεθος (iPhone): 48,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 3.0

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Ball Alien

by Alexander Bouland

 ired iphone free apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με άλλο ένα παιχνίδι που έχει εύκολο χειρισμό. Με ένα εικονικό joypad κινούμε μια μπάλα, με σκοπό να μην πέσουμε στο “κενό”, αλλά και να μαζέψουμε τα bonus που “κυκλοφορούν” σε διάφορα μέρη της πίστας. Το παιχνίδι έχει αρκετά καλά γραφικά και καλή κίνηση (animation) και στην ουσία παντρεύει τα arcade με τα puzzle games. Συνδυάζει στοιχεία από τα παιχνίδια Marble Madness (80’s) και Ballance (00’s) και το αποτέλεσμα, αν μη τι άλλο, είναι πρωτότυπο.

Μέγεθος (iPhone): 88,9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »