Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Sketch: με το νέο app θα στέλνετε τα δικά σας σκίτσα στους αγαπημένους σας

Sketch: με το νέο app θα στέλνετε τα δικά σας σκίτσα στους αγαπημένους σας
ired.gr

Sketch: άλλος ένας τρόπος να δείξεις στον άλλον ότι τον σκέφτεσαι

Υπάρχουν αρκετά καταπληκτικά apps ανταλλαγής μηνυμάτων στο App Store, που εκτός από κείμενο μπορούν να στείλουν φωτογραφίες και videos. Αλλά τι μπορείτε να κάνετε όταν θέλετε να ζωγραφίσετε κάτι και να το στείλετε γρήγορα στον καλύτερο σας φίλο ή στη μαμά σας; Το Sketch είναι μια νέα εφαρμογή που σας δίνει αυτή τη δυνατότητα: να ζωγραφίζετε και να στέλνετε το έργο τέχνης στις επαφές σας, άμεσα.

ired iphone apps sketch 01

Το Sketch δεν έχει πολλές λειτουργίες ή χαρακτηριστικά γιατί απλά δεν τα χρειάζεται. Απλά σχεδιάζεις ένα σκίτσο και το στέλνεις γρήγορα σε όποιον θέλεις. Μόνο που ο παραλήπτης θα πρέπει να διαθέτει κι αυτός το Sketch για να λάβει το «αριστούργημά» σας. Αλλά πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε με την παρέα σας;

Διαβάστε επίσης «Η γκάμα της βαρεμάρας»

Θα χρησιμοποιήσετε το δάκτυλό σας για να ζωγραφίσετε στην μαύρη οθόνη και αφού έχετε επιλέξει τον παραλήπτη, προσθέτοντάς τον πατώντας το σύμβολο +, θα το στείλετε σε δευτερόλεπτα. Θα δείτε το σκίτσο να εξαφανίζεται σιγά σιγά από την οθόνη και θα ακούσετε ένα χαρακτηριστικό ήχο όταν έχει σταλεί. Ο παραλήπτης θα λάβει μια ειδοποίηση, θα δει το σκίτσο και θα ξεκινήσει το δικό του. Δεν χρειάζεται να είστε καλλιτέχνης, είναι απλά ένας νέος τρόπος να δείξετε στον άλλον ότι τον σκέφτεστε.

Διαβάστε επίσης «10 gadgets που πάνε την τεμπελιά σε άλλο επίπεδο»

Μπορείτε να κατεβάσετε το Sketch από το App Store . Είναι δωρεάν, δεν έχει διαφημίσεις και αγορές εντός της εφαρμογής.

Από mirelen

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status