Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Free iPhone Apps μόνο για σήμερα (08/08)

Free iPhone Apps μόνο για σήμερα (08/08)
ired.gr

Free iPhone Apps: Βρήκαμε τις καλύτερες εφαρμογές που είναι σε προσφορά και διατίθενται δωρεάν για λίγες ώρες (08/08/2015)

HDVR Pro

by Newkline Co., Ltd

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που άνετα θα αντικαταστήσει το default app για ηχογραφήσεις του iOS. Το HDVR Pro είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εγγραφής ήχου. Το user interface του είναι απλό, καλόγουστο και εύκολο στην εκμάθηση. Μπορούμε να επιλέξουμε το format που θα αποθηκεύονται οι ηχογραφήσεις μας (mp3, WAV, M4A) αλλά και την ποιότητά τους (encode quality, sample rate & bit rate). Φυσικά, παρέχεται και η δυνατότητα παύσης μεταξύ των ηχογραφήσεων, εάν θέλουμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι σε ένα αρχείο. Προσθέστε και τη δυνατότητα σύνδεσης με τον Dropbox λογαριασμό σας και το μόνο που λείπει από την εφαρμογή για να αγγίξει το απόλυτο είναι η διασύνδεσή της με το iCloud & το Google Drive.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 6€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Selfie Girlie

by Dean Martin

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις μας με μια εφαρμογή που υπόσχεται να μας βοηθήσει να συλλάβουμε τις τέλειες selfies. Επίσης έχει εντελώς “κοριτσίστικο” όνομα. Κακώς. Ναι μεν το UI είναι αρκετά χρωματιστό κλπ, αλλά η τρέλα για τις selfies είνει υπεράνω φύλων. Λοιπόν: συλλαμβάνετε την φωτό σας (ή φορτώνετε μία από τη βιβλιοθήκη σας) και προσθέσετε stickers όπως γράμματα, φράσεις, ωραία γραφικούλια (με πολλές πολλές καρδιές κλπ για να δικαιολογηθεί και το όνομα της εφαρμογής). Αμέσως μετά, μπορείτε να τις μοιραστείτε στα social media. Στις δοκιμές μας, δεν δούλευε η αποθήκευση στη συσκευή και αναγκαστήκαμε να τις στείλουμε με mail... στον εαυτό μας. Όλα τα άλλα δούλεψαν πολύ καλά. Εμπρός για καλύτερες selfies λοιπόν!

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Uniwar

by TBS Games LLC

 ired iphone free apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα multiplayer - turn based - παιχνίδι στρατηγικής. Μεγάλο πλεονέκτημά του, το “βάθος” του. Επιπροσθέτως, η κοινότητα χρηστών που το υποστηρίζει είναι πολύ ισχυρή ακόμα και στη χώρα μας. Φανταστείτε πως μόνο οι χάρτες που έχουν δημιουργήσει οι χρήστες ξεπερνούν τους 10.000! Οι 21 διαφορετικές αποστολές και η δυνατότητα για την ταυτόχρονη διαχείριση 20 διαφορετικών παιχνιδιών είναι λίγα από τα ατού του Uniwar. Αν δεν υπάρχει δίκτυο Wi-Fi εκεί που διακοπάρετε και το υπόλοιπο των δεδομένων του προγράμματός σας δεν αρκεί, υπάρχει η δυνατότητα του off line gaming.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 HDVR Pro

by Newkline Co., Ltd

 ired iphone free apps 04

Download

2 Selfie Girlie

by Dean Martin

 ired iphone free apps 05

Download

3 Uniwar

by TBS Games LLC

 ired iphone free apps 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status