Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Daily Free iPhone Apps: Color Transfer, Melodica & Flight Fight 2 (07/08)

Daily Free iPhone Apps: Color Transfer, Melodica & Flight Fight 2 (07/08)
ired.gr

Free iPhone Apps: Βρήκαμε τις καλύτερες εφαρμογές που είναι σε προσφορά και διατίθενται δωρεάν για λίγες ώρες (07/08/2015)

Color Transfer

by Frank Reine

 ired free apps of the day 01

Παρασκευή (επιτέλους) σήμερα και ξεκινάμε με μια διαφορετική εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Με το Color Transfer μπορούμε να μεταφέρουμε την παλέτα χρωμάτων μιας φωτογραφίας σε μια άλλη. Έχουμε λοιπόν στο κέντρο της εφαρμογής την φωτογραφία που θέλουμε να επεξεργαστούμε (πατώντας το εικονικό πλήκτρο της φωτογραφικής μηχανής κάτω αριστερά). Παράλληλα, στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που βασίζονται σε άλλες παλέτες χρωμάτων. Πατώντας σε μία από αυτές, η κεντρική φωτογραφία μας αλλάζει, με βάση την επιλογή μας. Φυσικά, μπορούμε να προσθέσουμε στην ομάδα φωτογραφιών που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα και μερικές δικές μας (με το εικονικό πλήκτρο “+” κάτω δεξιά). Για παράδειγμα, επεξεργαζόμαστε μια φωτογραφία στη θάλασσα. Επιλέγουμε από κάτω μια φωτό από το ηλιοβασίλεμα και η φωτογραφία αλλάζει, θυμίζοντας ηλιοβασίλεμα. Συμπληρωματικά, υπάρχουν επί μέρους ρυθμίσεις για το τελικό fine tuning.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Melodica

by Mellowmuse Software

 ired free apps of the day 02

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με μια εφαρμογή που μετατρέπει το iPhone μας σε Μελόντικα. Για όσους δεν το ξέρετε, είναι ένα πνευστό μουσικό όργανο, ιδιαίτερα δημοφιλές στους μικρούς μας φίλους. Έχουμε την επιλογή να την χρησιμοποιήσουμε σαν πιάνο (με το άγγιγμα των πλήκτρων δηλαδή, που είναι και το πιο βολικό), ή, παραδοσιακά, φυσώντας. Στην διάθεσή μας τρεις οκτάβες για να επιλέξουμε ποια μας ταιριάζει κατά περίπτωση. Αν και η εφαρμογή είναι απλή, μου έκανε φοβερά θετική εντύπωση το αποτέλεσμα. Ο ήχος είναι καταπληκτικά όμοιος με αυτόν που παράγει το μουσικό όργανο. Πιστεύω πως τα παιδιά θα την λατρέψουν.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Flight Fight 2

by Xing Xing

 ired free apps of the day 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα παιχνίδι που θυμίζει αρκετά 90’s. Στο Flight Fight 2 οδηγούμε (βασικά μόνο του κινείται και εμείς το κατευθύνουμε μόνο πάνω ή κάτω) ένα αεροπλανάκι (ή ένα περίεργο σκάφος τελοσπάντων) και προσπαθούμε να αποφύγουμε τους εχθρούς αλλά και να τους εξολοθρεύσουμε. Μη σας αποθαρρύνει το αρχικό μήνυμα πως πρέπει πρώτα να αγοράσετε κάποιο όπλο για να παίξετε, μπορείτε να προχωρήσετε κανονικά, το βασικό όπλο συμπεριλαμβάνετε στον “εξοπλισμό”. Στην πορεία, θα καταφέρετε (χωρίς αγορές μέσα από την εφαρμογή) να κερδίσετε επιπλέον όπλα. Το Flight Fight 2 είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι για το ΣΚ που έρχεται. Καλό Σαββατοκύριακο!

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Color Transfer

by Frank Reine

 ired free apps of the day 04

Download

2 Melodica

by Mellowmuse Software

 ired free apps of the day 05

Download

3 Flight Fight 2

by Xing Xing

 ired free apps of the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status