Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone: Space is Key, Flight Unlimited Las Vegas & Paper Piano (05/08)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone: Space is Key, Flight Unlimited Las Vegas & Paper Piano (05/08)
ired.gr

Free iPhone Apps: Βρήκαμε τις καλύτερες εφαρμογές που είναι σε προσφορά και διατίθενται δωρεάν για λίγες ώρες (05/08/2015)

Space is Key

by Chris Jeff Games

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε με ένα απλούστατο παιχνίδι το οποίο είχε “κάνει καριέρα” ως flash game. Αν και θα μπορούσε άνετα να μας είχε έρθει από την δεκαετία του ’80. Στο Space is Key καλούμαστε να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια (το άλμα γίνεται πατώντας οπουδήποτε στην οθόνη) και να μαζέψουμε τα αστέρια. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος χειρισμός, απλά ένα “ταπ” την κατάλληλη στιγμή. Αν και ο ήχος αρχικά με ενθουσίασε (εντελώς Commodore 64), στην πορεία κατάλαβα πως αν παίξω το παιχνίδι σε δημόσιο χώρο και δεν τον χαμηλώσω, θα έχω πρόβλημα. Ωραιότατο παιχνιδάκι με τραγικά γραφικά (ως όφειλε) που μπορεί να σας εκνευρίσει σε κάποιες πίστες.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Flight Unlimited Las Vegas

by Flight Systems LLC

 ired iphone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με ένα flight simulator, αν και έχει και arcade στοιχεία. Το Flight Unlimited Las Vegas μας δίνει τη δυνατότητα απλά να πετάξουμε (free flight) ή να αναλάβουμε δύσκολες αποστολές. Πρέπει να αναλάβετε αποστολή μόνο και μόνο για να δείτε το “αφεντικό”, το οποίο και είναι σίγουρα μέλος της μαφίας! Το παιχνίδι έχει μέτρια γραφικά αλλά είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Στην τελική, μία “free flight” καλό είναι να υπάρχει στο iPhone μας, ανά πάσα στιγμή. Ο ήχος είναι καλός, ο χειρισμός εύκολος και στο τελευταίο update διορθώθηκαν πολλά από τα bugs που είχαν υποδείξει οι χρήστες. Δοκιμάστε το.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Paper Piano

by Gyorgyi Kerekes

 ired iphone free apps of the day 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που χρειάζεται αρχικά πολύ υπομονή από τον χρήστη, προκειμένου να μας δώσει to maximum. Θα πρέπει να εκτυπώσουμε ένα pdf αρχείο (ο σύνδεσμος αναφέρεται μέσα στην εφαρμογή) και να τοποθετήσουμε το τηλέφωνό μας σύμφωνα με τις οδηγίες. Η κάμερα του iPhone μας θα εντοπίζει τα (εικονικά) πλήκτρα που πατάμε και εμείς στην ουσία θα παίζουμε πιάνο χωρίς να αγγίζουμε τη συσκευή μας. Εκπληκτική ιδέα, που όμως χρειάζεται υπομονή στο αρχικό σετάρισμα. Ή αλλιώς στα Ελληνικά, brilliant!!!! Όσοι το δοκιμάσουν, θα θέλαμε να μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στα σχόλια.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »