iPhone apps: δωρεάν μόνο για σήμερα.

iPhone apps: δωρεάν μόνο για σήμερα.
ired.gr

Free iPhone Apps: Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (28/07/2015).

NC

by Manjunath Phulari

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που φέρνει στο κέντρο ελέγχου της συσκευής μας τις ειδοποιήσεις του Twitter, και όχι μόνο. Με το “NC”, μπορούμε να διαβάσουμε το timeline μας, να ορίσουμε τουίτς ως αγαπημένα αλλά και να κάνουμε retweet. Όλα αυτά, χωρίς καν να ξεκλειδώσουμε τη συσκευή μας. Το συνιστούμε στους φίλους του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου, πιστεύουμε πως θα κάνει την ψηφιακή ζωή τους ευκολότερη. Ίσως έτσι έπρεπε να είναι η official εφαρμογή, εξ’αρχής.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

HeartRate+ Coherence

by SoftArea srl

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μετράει τους κτύπους της καρδιάς μας ανά λεπτό. Βέβαια, σας έχουμε παρουσιάσει και στο παρελθόν αντίστοιχη εφαρμογή, αλλά η συγκεκριμένη, είναι πιο πλήρης. Συνδυάζει τους καρδιακούς παλμούς μας με τις αναπνοές μας και μας συμβουλεύει (και κατά τη διάρκεια της μέτρησης) για τον βέλτιστο τρόπο που πρέπει να πέρνουμε τις ανάσες μας. Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα, κυρίως στους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει την beta έκδοση του iOS 9, όπου και η εφαρμογή “HeartRate” έχει προβλήματα.

Η κανονική τιμή της είναι 4€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Scanio

by Anton Boyarkin

 ired iphone free apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να σκανάρει ό,τι εμείς φωτογραφήσουμε, ή ακόμα και να μετατρέψει τις φωτογραφίες μας σε PDF. Για έγγραφα στην Αγγλική γλώσσα (και σε μερικές γλώσσες ακόμη αλλά όχι στην Ελληνική), η εφαρμογή θα αναλάβει να μετατρέψει το κείμενο που θα αναγνώσει σε editable. Δηλαδή, θα μπορούμε να επέμβουμε και να κάνουμε διορθώσεις. Ελπίζουμε να υποστηριχθεί σύντομα η Ελληνικλή γλώσσα, γιατί η εφαρμογή είναι πολύ καλή. Οι ρυθμίσεις της εξασφαλίζουν ένα άριστα σκαναρισμένο έγγραφο. Το συνιστούμε σε όλους, αλλά κυρίως σε όσους χρειάζονται έναν οπτικό αναγνώστη για την Αγγλική γλώσσα.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!