Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προωθήστε ολόκληρη ιστοσελίδα κι όχι μόνο τον σύνδεσμό της μέσω της εφαρμογής email

Προωθήστε ολόκληρη ιστοσελίδα κι όχι μόνο τον σύνδεσμό της μέσω της εφαρμογής email
ired.gr

Προωθήστε σε ένα φίλο ολόκληρη μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση κι όχι απλά έναν σύνδεσμο.

Η προώθηση ενός ενδιαφέροντος συνδέσμου σε κάποιον φίλο σας, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πλέον εύκολη υπόθεση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να αγγίξετε το εικονικό πλήκτρο "Action" (στο μέσον της γραμμής εργαλείων) στο κάτω μέρος της συσκευής σας και στη συνέχεια να βρεθείτε στο περιβάλλον της εφαρμογής email, αγγίζοντας το αντίστοιχο εικονίδιο.

Διαβάστε επίσης: Πώς να σώσετε τα μηνύματα του iPhone στο Word

Ακολουθώντας τη διαδικασία αυτή, θα προωθήσετε στο φίλο σας μόνον τον σύνδεσμο κι όχι ολόκληρο το άρθρο. Υπάρχει ένας ενδιαφέρον τρόπος, προκειμένου να απαλλάξετε τον φίλο σας από το ανοίγει συνδέσμους, στέλνοντάς του ολόκληρο το άρθρο.

forward web 01

Μία επιλογή είναι να αντιγράψετε ολόκληρο το περιεχόμενο του άρθρου και να συντάξετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, επικολλώντας την ενδιαφέρουσα κατά εσάς, ανάρτηση. Είναι λίγο πολύπλοκη διαδικασία, ιδιαίτερα εάν προσπαθήσετε να ακολουθήσετε την ενέργεια αυτή από ένα iPhone ή ένα iPad με οθόνη αφής.

Υπάρχει όμως πολύ πιο απλός τρόπος και με αυτόν επιθυμούμε να ασχοληθούμε σήμερα. Θα χρειαστεί να γίνει από μέρους σας, μία ενέργεια παραπάνω. Κατά τη διάρκεια την προβολής ενός ενδιαφέροντος άρθρου στο περιηγητή Safari, σε μία συσκευή iPhone ή iPad, μετακινηθείτε προς το πάνω μέρος της σελίδας στη γραμμή διευθύνσεων (εάν δεν είναι ορατή, σύρετε τη σελίδα προς τα κάτω).

Διαβάστε επίσης: Συγχωνεύστε εύκολα διπλοεγγεγραμμένες επαφές στο λειτουργικό iOS

Στη συνέχεια αναζητήστε το εικονίδιο με τις τέσσερις οριζόντιες γραμμές, όπως φαίνεται και στην εικόνα. Αγγίξτε το πλήκτρο για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Reader View", ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της εφαρμογής Safari το οποίο αναδιαμορφώνει τις σελίδες του ιστού για ευκολότερη ανάγνωση, σε μικρές οθόνες. Τώρα μπορείτε να επικαλεστείτε το πλήκτρο "Action" (πατήστε το) και πιέστε την εφαρμογή Email.

forward web 02

Κάνοντας την ενέργεια αυτή, ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης συμπεριλαμβανομένων, ενδεχομένως και εικόνων, θα εμφανιστούν ως το περιεχόμενο μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προσθέστε τον παραλήπτη κι έναν τίτλο στο μήνυμά σας και πατήστε το πλήκτρο “Αποστολή”. Αυτό ήταν είστε έτοιμοι.


Σημείωση: Στην περίπτωση που δεν βλέπετε το πλήκτρο Reader View, ενδεχομένως η ιστοσελίδα που περιηγείστε, να είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις στις οποίες δεν υποστηρίζεται η λειτουργία αυτή. Στην περίπτωση αυτή θα αποστείλετε μόνο το σύνδεσμο μέσω της γνωστής διαδικασίας ή με αντιγραφή και επικόλληση, ολόκληρης της ανάρτησης.

Διαβάστε επίσης: Δημιουργήστε ομάδες και ταξινομήστε τις επαφές σας μέσω της υπηρεσίας iCloud

Μία ακόμη έξυπνη ενέργεια, προκειμένου να γίνεται σοφότεροι γύρω από το λειτουργικό iOS της Apple. Εάν κάτι από τα παραπάνω χρήζει περαιτέρω ανάλυσης, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status