Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Daily Free iPhone Apps 24/07/2015

Daily Free iPhone Apps 24/07/2015
ired.gr

Αφιέρωμα Photo Tools: Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (24/07/2015).

Focus Now

by R Rezaiifar

free iphone apps 01

Καλημέρα, καλημέρα, το Σαββατοκύριακο επιτέλους είναι προ των πυλών! Ξεκινάμε τις προτάσεις μας μια ένα app που εφαρμόζει στις φωτογραφίες μας ένα φίλτρο που ζηλεύουμε όταν το βλέπουμε να επιτυγχάνεται από πανάκριβες slr φωτογραφικές μηχανές. Ορίζουμε την φωτογραφία, η οποία άμεσα, “θαμπώνει” ολόκληρη. Αμέσως μετά, με το χέρι μας “πατάμε” πάνω στις περιοχές που θέλουμε να επανέλθει το αρχικό focus. Πολύ καλή!

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

FX Photo Studio

by MacPhun LLC

free iphone apps 02

Συνεχίζουμε με μια ακόμη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Με πάνω από 200 φίλτρα και την δυνατότητα ισχυρής επεξεργασίας των φωτογραφιών μας, το FX Photo Studio αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. Συμπληρωματικά, τα 3D εφέ, συντελούν στην πλήρη μεταμόρφωση των φωτογραφιών μας. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για λίγες ώρες, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 εκατομμυρίων downloads. Έχει και καλές κριτικές στο ελληνικό App Store.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Color Accent

by 205L Studio

free iphone apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που έχει ως ειδικότητα την προσθήκη στις φωτογραφίες μας των δημοφιλών “splash” & “accent” effects. Αν ασχοληθείτε λίγο με την εφαρμογή και τις δυνατότητές της, μπορείτε να επιτύχετε πραγματικά, εντυπωσιακά αποτελέσματα. Υποστηρίζει την πλήρη ανάλυση των φωτογραφιών μας και συνδέεται με το face-book. Χρειάζεται λίγη υπομονή, το αποτέλεσμα όμως θα σας ανταμείψει. Μην ξεχάσετε να δείτε το video στη σελίδα της εφαρμογής στο App Store.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Focus Now

free iphone apps 04

by R Rezaiifar

Κατεβάστε δωρεάν το Focus Now

2 FX Photo Studio

free iphone apps 06

by MacPhun LLC

Κατεβάστε δωρεάν το FX Photo Studio

3 Color Accent

free iphone apps 05

by 205L Studio

Κατεβάστε δωρεάν το Color Accent

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status