Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς να σώσετε τα μηνύματα του iPhone στο Word

Πώς να σώσετε τα μηνύματα του iPhone στο Word
ired.gr

Σώστε τα text messages του iPhone στο Word.

Αν δε θέλετε να σβήνετε τα μηνύματα κειμένου που έχετε στο iPhone σας, αυτά θα συσσωρεύονται με αποτέλεσμα, κάποια στιγμή, και να καταλαμβάνουν πολύ χώρο και να είναι δύσκολο πια να τα διαχειριστείτε. Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιο δημιουργεί προβλήματα σε περίπτωση που θέλετε να αρχειοθετείτε τα μηνύματά σας για να μπορείτε αργότερα να βρείτε κάποιο που σας ενδιαφέρει, υπάρχει τρόπος να τα εξάγετε και να τα σώσετε στο Word - σε ένα αρχείο Word - μέσω μιας εφαρμογής για PC που λέγεται CopyTrans Contacts. Η μέθοδος που θα περιγράψουμε, λειτουργεί με κάθε είδους μήνυμα - sms, mms, iMessage - και με οποιαδήποτε συσκευή iOS - iPhone, iPad, iPod.

Η αποθήκευση των μηνυμάτων σας σε αρχείο Word είναι πολύ βολική, όχι μόνο για αρχειοθέτηση, αλλά και για εκτύπωση ή επεξεργασία.

Πώς γίνεται

Η διαδικασία έχει ως εξής:

ired diafora save sms 01

Πρώτα κατεβάστε την εφαρμογή CopyTrans Contacts και εγκαταστήστε την. Πλήρης οδηγός εγκατάστασης στη διεύθυνση: copytrans installation guide

Εκκινήστε την εφαρμογή και συνδέστε το iPhone (iPad, iPod) σας με τον υπολογιστή μέσω του καλωδίου USB-φόρτισης. Το CopyTrans Contacts θα αρχίσει να φορτώνει τα μηνύματα της συσκευής σας. Για να έχετε πρόσβαση σε κάποιο μήνυμα πατήστε στην εικόνα-μπαλόνι διαλόγου στο αριστερό πάνελ της εφαρμογής (σε περίπτωση που δε βλέπετε τα μηνύματα της συσκευής σας δείτε εδώ: copytrans.net.

ired diafora save sms 02

Επιλέξτε τα μηνύματα που θέλετε να σώσετε στο Word. Αν θέλετε να τα σώσετε όλα επιλέξτε το πλήκτρο δίπλα στο εικονίδιο των μηνυμάτων. Κατόπιν, πατήστε το “Export selected”.

ired diafora save sms 03

Από το νεο-εμφανιζόμενο παράθυρο επιλέξτε “Word (multiple .doc files)”

ired diafora save sms 04

Επιλέξτε το φάκελο που θα σώσετε τα μηνύματα στον υπολογιστή σας. Αν δεν είστε βέβαιοι, επιλέξτε την Επιφάνεια Εργασίας (Desktop) και πατήστε ΟΚ.

ired diafora save sms 05

Τα μηνύματα της συσκευής σας έχουν πια αποθηκευτεί σε ξεχωριστά αρχεία Word στην τοποθεσία που επιλέξατε.

ired diafora save sms 005

Με διπλό κλικ σε οποιοδήποτε από τα μηνύματα, αυτό θα ανοίξει στο Word για περαιτέρω επεξεργασία

ired diafora save sms 06

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το CopyTrans Contacts σας βοηθά να αποθηκεύσετε τα μηνύματά σας στον υπολογιστή σας, σε ξεχωριστά αρχεία Word, για περαιτέρω επεξεργασία, αρχειοθέτηση, εκτύπωση ή ό,τι άλλο χρειάζεστε. Είναι ένα πραγματικά εύχρηστο και εξυπηρετικό πρόγραμμα που κάνει τη διαδικασία εξαγωγής και αποθήκευσης τον μηνυμάτων σας από την iOS συσκευή σας στον υπολογιστή, πραγματικά παιχνιδάκι.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής:

από Elichord

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status