Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: ScrollIt, ColorStrokes & Calculator Easy HD (18/07)

Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: ScrollIt, ColorStrokes & Calculator Easy HD (18/07)
ired.gr

Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (18/07/2015).

ScrollIt

by AMAXIM APPS, INC

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με μια εφαρμογή που αναπαράγει το κείμενο που έχουμε εμείς επιλέξει στην οθόνη του iPhone ή του iPad μας. Υπάρχουν φυσικά και κάποιες έτοιμες φράσεις για γενέθλια, Χριστούγεννα κοκ. Μπορούμε να επιλέξουμε (εκτός από την φράση) το χρώμα, την ταχύτητα και το εφέ της γραμματοσειράς. Αρκετά απλό και ταυτόχρονα πρωτότυπο. Σημειώστε πως η βαθμολόγησή του από τους Έλληνες χρήστες είναι 4,5 αστέρια.

Η κανονική τιμή του είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

ColorStrokes

by MacPhun LLC

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μας βοηθάει να προσθέσουμε εφέ αλλά κυρίως χρώμα στις φωτογραφίες μας. Με το ColorStroke μπορούμε να επιτύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα μας θύμισε λίγο την τεχνική “Technicolor” που χρησιμοποιήθηκε πολύ μερικές δεκαετίες πριν για τον “χρωματισμό” των ασπρόμαυρων ταινιών. Φυσικά, μπορούμε να επεξεργαστούμε φωτογραφίες από την βιβλιοθήκης μας, αλλά και νέες που θα συλλάβουμε μέσα από την εφαρμογή. Bonus, η δυνατότητα προσθήκης φωτογραφιών από το Facebook, που όμως για κάποιο λόγο σε εμάς δεν δούλεψε σωστά.

Η κανονική τιμή του είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Calculator Easy HD

by Easeware

 ired iphone free apps 03

Τελειώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή “Calculator”. Ναι, υπάρχουν πάρα πολλές, αλλά η συγκεκριμένη μας άρεσε ιδιαίτερα γιατί μας παρέχει και μια χρήσιμη λειτουργία, την “ταινία”. Έχουμε λοιπόν την δυνατότητα να ελέγξουμε τι ακριβώς έχουμε πληκτρολογήσει, κάτι που βοηθά ως προς το συνολικό τσεκάρισμα των δεδομένων που έχουμε εισάγει. Με μεγάλους και ευκρινείς αριθμούς, αποτελεί μια ευκολόχρηστη και δωρεάν - για σήμερα - λύση. Ειδικά όσοι έχετε iPad, όπου η Apple δεν συμπεριλαμβάνει την αντίστοιχη εφαρμογή της, είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε μια αξιόλογη εφαρμογή calculator, χωρίς διαφημίσεις. Βαθμολογία στο Ελληνικό App Store: 5 αστέρια.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 ScrollIt

by AMAXIM APPS, INC

 ired iphone free apps 04

Download

2 ColorStrokes

by MacPhun LLC

 ired iphone free apps 05

Download

3 Calculator Easy HD

by Easeware

 ired iphone free apps 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status