Free μόνο για σήμερα iPhone Apps: Fight Legend, Expand it! & Photo Image Editor (17/07)

Free μόνο για σήμερα iPhone Apps: Fight Legend, Expand it! & Photo Image Editor (17/07)
ired.gr

*** Μην χάσετε σήμερα το Fight Legend *** Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (17/07/2015).

Fight Legend

by DevDiv Technology

 iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με ένα παιχνίδι που σε πολλούς θα θυμίσει το αγαπημένο Street Fighter. Σε πιο 3D έκδοση θα έλεγα. Αν και είναι διαθέσιμο για iPhone είναι σαφώς πιο απολαυστικό στο iPad. Πιστεύω πως θα αρέσει πάρα πολύ στους φίλους των 80’s video games. Η ιστορία είναι η γνωστή: κάποιος κακός απήγαγε το παιδί της οικογένειας και ο ήρωάς μας αναλαμβάνει να αποκαταστήσει την τάξη. Υπάρχουν δύο modes ελέγχου του ήρωα (joystick & gesture) και σίγουρα κάποιος θα σας βολέψει. Πάρα πολύ καλό!!!

Expand it!

by FDG Entertainment

 iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με ένα παιχνίδι που σαρώνει στο Ελληνικό App Store. Το Expand it! αποτελεί πραγματικά μια πολύ πρωτότυπη πρόταση. Αν και αρχικά ήμουν αρνητικός, λόγω των πολύ παιδικών γραφικών του, στην πορεία κατάλαβα γιατί έχει βαθμολογηθεί με 5 αστέρια. Εμείς απλά καλούμαστε να πατήσουμε πάνω στους ήρωές μας ώστε αυτοί να μεγαλώσουν. Στόχος; Να φτάσουμε στον ουρανό (ουράνιο τόξο θυμίζει βασικά). Πανέξυπνο παιχνίδι!

Η κανονική τιμή του είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Photo Image Editor

by Cynthia Sylvestre

 iphone free apps 03

Τελειώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή επεξεργασίας των φωτογραφιών μας. Με το Photo Image Editor μπορούμε να προσθέσουμε κείμενο, να αλλάξουμε το μέγεθος, να προσθέσουμε στίκερς (η νέα μόδα), να φιλτράρουμε και γενικά να αλλάξουμε τελείως τις φωτογραφίες μας. Υποστηρίζει και την ανάλυση των iPhone 6 & iPhone 6 Plus. Απλό, εύκολα κατανοητό και με πολλές δυνατότητες, μας άρεσε πολύ!

Η κανονική τιμή της είναι 1€, είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »