Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Parking για κινητά

Parking για κινητά
ired.gr

Μπορεί να υπάρχουν αρκετά apps που σε βοηθάνε να βρεις μια θέση πάρκινγκ στην πόλη αλλά τι μπορείτε να κάνετε όταν θέλετε να παρκάρετε το ίδιο σας το κινητό;

Δεν είναι λίγο ενοχλητικό όταν σε ένα meeting, όλοι υποτίθεται ότι ακούνε αλλά δεν κοιτάνε τον άλλο στα μάτια γιατί ασχολούνται με το κινητό τους; Εκτός του ότι είναι αγενές για εκείνον που μιλάει, κατά πάσα πιθανότητα οι εθισμένοι στις οθόνες δεν παρακολουθούν καν τη συζήτηση. Το ίδιο ισχύει φυσικά και σε μια παρέα που έχει βγει για καφέ και για ποτό. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, χρειάζονται 23 λεπτά για να επανέλθουμε σε αυτό που κάναμε, κάθε φορά που διακόπτουμε την εργασία μας. Πόσο μάλλον κάθε φορά που αναβοσβήνουν τα notifications στην οθόνη του κινητού.

Είναι εθιστικοί ή ενοχλητικοί οι νέοι ήχοι του Facebook

ired iphone parking lot 00

Η οπτική επαφή έχει χαθεί και αν αυτό δεν σας έχει απασχολήσει έως τώρα, μια εξαιρετικά έξυπνη και εντελώς ανέξοδη δημιουργική ιδέα θα σας κάνει να αποχωριστείτε την αγαπημένη σας συσκευή, όταν χρειάζεται, και να μην νιώθετε καθόλου άσχημα για αυτό.

Αρκεί να παρκάρετε το κινητό σας δίπλα στα κινητά των φίλων σας και των συναδέλφων σας.

iOS 8, δοκιμή μπαταρίας στο iPhone

Παρκάρισμα για το κινητό; Τι είναι αυτό;

Επειδή κανείς δεν μπορεί να μας πάρει με το ζόρι το κινητό, με το Mobile Parking Lot θα το αφήσουμε με τη θέλησή μας. Δεν πρόκειται για ηλεκτρονική συσκευή, αλλά για ένα απλό κομμάτι χαρτόνι με ευφάνταστα γραφικά, για παρκάρισμα κινητών.

ired iphone parking lot 01

Πώς θα αποκτήσετε το Mobile Parking Lot;

Στο tumbrl που έχουν στήσει οι δύο φίλοι θα βρείτε 10 διαφορετικά σχέδια για να κατεβάσετε και να τυπώσετε εντελώς δωρεάν. Μετά την εκτύπωση, θα πρέπει να κολλήσετε τη σελίδα πάνω σε ένα σκληρό χαρτόνι και να το διπλώσετε στο σημείο που πρέπει. Θα βρείτε τα σχέδια για δωρεάν εκτύπωση εδώ.

ired iphone parking lot 02

Διαβάστε τα καλύτερα tips and tricks για iPhone

Που να το τοποθετήσετε;

Στο βοηθητικό τραπέζι ενός meeting room, στο κεντρικό σημείο της τραπεζαρίας σας κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, σε μια επιπλέον καρέκλα στην καφετέρια.

ired iphone parking lot 03

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status