iPhone Daily Free Apps: iSystem, Fruit Matcher & RollerCoaster Tycoon 4 (13/07)

iPhone Daily Free Apps: iSystem, Fruit Matcher & RollerCoaster Tycoon 4 (13/07)
ired.gr

Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (13/07/2015).

iSystem

by Zack Smith

 iphone free apps 01

Ξεκινάμε την εβδομάδα με μια εφαρμογή που όπως προδίδει και το όνομά της, μας παρέχει διάφορες πληροφορίες για το iPhone μας. Με το iSystem μπορούμε σε ένα μόνο σημείο να δούμε αναλυτικές πληροφορίες για τη συσκευή μας, τις γραμματοσειρές που είναι εγκατεστημένες, αλλά και πληροφορίες όπως η τοποθεσία μας τη δεδομένη στιγμή και όλες τις λεπτομέρειες για το Wi-Fi μας. Καλό είναι να υπάρχει στα “βοηθήματά” μας.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Fruit Matcher

by eyad ayesh

 iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με ένα πολύ απλό παιχνίδι που θυμίζει περασμένες δεκαετίες. Ο στόχος είναι να ενώσουμε τρία ίδια φρούτα μεταξύ τους. Απλό, εύκολο, και κυρίως, τρέχει και σε παλαιότερες συσκευές. Δοκιμάστε το, θα σας θυμίσει κάτι από Tetris αλλά και Arcanoid ενώ η μουσική του κάτι από Spectrum.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

RollerCoaster Tycoon 4

by Atari

 iphone free apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα παιχνίδι που θεωρείται πλέον κλασικό. Το RollerCoaster Tycoon 4 ισορροπεί μεταξύ της στρατηγικής και της εξομοίωσης. Φτιάξτε το καλύτερο τρενάκι λούνα παρκ σε ένα περιβάλλον που θα σας θυμίσει....Sims. Πραγματικά αξίζει, σας προτείνουμε να το κατεβάσετε τώρα που είναι δωρεάν και να το ξεκινήσετε όταν θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!