Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εφαρμογές Δωρεάν μόνο για σήμερα: IQ Test for Mensa, Ansel & True Skate (11/07)

Εφαρμογές Δωρεάν μόνο για σήμερα: IQ Test for Mensa, Ansel & True Skate (11/07)
ired.gr

Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (11/07/2015).

IQ Test for Mensa

by Santiago Romani Castroman

 ired iphone free apps 01

Έφτασε και το σαββατοκύριακο και ξεκινάμε με την πρώτη μας πρόταση που θα μας βοηθήσει να ακονίσουμε το μυαλό μας. Με το IQ Test for Mensa μπορούμε να κάνουμε αξιόπιστα τεστ με το σύστημα Mensa αλλά και με το Ευρωπαϊκό σύστημα. Ξεχάστε όλα τα tests που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που για να σας δώσουν το αποτέλεσμα πρέπει να στείλετε / λάβετε sms υψηλής χρέωσης. Το κυριότερο, η εφαρμογή μας δίνει και τις απαντήσεις για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα λάθη μας (ό,τι πιο σημαντικό κατά την γνώμη μας).

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Ansel

by Tiny Teacher Apps

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τις φωτογραφίες και τα video μας σε ασπρόμαυρα, με μια κίνηση. Αν και αντιμετωπίσαμε κάποια θέματα με κάποια videos, συνολικά η εφαρμογή είχε αρκετα καλή απόδοση. Αρχικά, μας δίνει μια προεπισκόπηση της βιβλιοθήκης φωτογραφιών μας, μετατρέποντάς τη σε ασπρόμαυρη (φυσικά καμία αλλαγή δεν γίνεται στις original φωτογραφίες) και μετά εμείς επιλέγουμε ποιες φωτογραφίες αξίζει να μετατραπούν, έχοντας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και κάποιες συμπληρωματικές ρυθμίσεις.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

True Skate

by True Axis

 ired iphone free apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα παιχνίδι που μας άρεσε πολύ. Οι φίλοι του skate board πιστεύουμε πως θα ενθουσιαστούν με το True Skate που δεν αποτελεί μια arcade πρόταση, αλλά μάλλον είναι περισσότερο simulator. Εξομοιώνοντας λοιπόν το skating, η δυσκολία του είναι μεγάλη, κυρίως κατά την εκμάθηση του χειρισμού. Όμως, το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα αληθοφανές skating, που στην τελική είναι και το ζητούμενο για τους φαν του είδους.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 IQ Test for Mensa

by Santiago Romani Castroman

 ired iphone free apps 04

Download

2 Ansel

by Tiny Teacher Apps

 ired iphone free apps 05

Download

3 True Skate

by True Axis

 ired iphone free apps 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status