Bitmoji, φτιάξε τον εαυτό σου σε emoji

Bitmoji, φτιάξε τον εαυτό σου σε emoji
ired.gr

Ξέρετε τι λείπει από τη συλλογή με τα emoji στο κινητό σας; Εσείς!

Μερικές φορές τα μικρά, κίτρινα προσωπάκια δεν είναι αρκετά για να εκφράσεις αυτό που θέλεις. Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Bitstrips και έφτιαξε την εφαρμογή Bitmoji. Το app κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο και είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλές, αφού έχουν δημιουργηθεί πάνω από 10 εκατομμύρια Bitmoji. Μεταξύ των κοινών θνητών και κάποιοι διάσημοι έχουν δημιουργήσει το δικό τους avatar μέσω του app: Victoria Beckham, Lena Dunham, Zach Braff, Seth Rogen, John Mayer.

personal emoji 04

Η Victoria Beckham τουιτάρει λέγοντας καλημέρα με το δικό της Bitmoji.

Διαβάστε εδώ πώς να εισάγετε emoji εικονίδια σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο

Το πόσο θα σας μοιάζει το emoji όμως εξαρτάται από τις επιλογές σας αφού πρόκειται για μια εντελώς υποκειμενική διαδικασία. Καταρχάς, μπορείτε να επιλέξετε ένα σχήμα προσώπου και τον τόνο του δέρματος. Στη συνέχεια, το χρώμα και το μήκος των μαλλιών, τα φρύδια, το στόμα και ούτω καθεξής. Χωρίς να το καταλάβετε, ένα cartoon δικής σας έκδοσης θα εμφανιστεί στην οθόνη του iPhone (ή Android). Αν δεν είστε 100% ευχαριστημένοι, μπορείτε να πάτε μερικά βήματα πίσω και να «πειράξετε» λιγάκι τη μύτη ή οτιδήποτε άλλο θα φέρει το ομοίωμά σας πιο κοντά στην τελειότητα.

personal emoji 01

Εκτός από τα προσωποποιημένα Bitmoji, υπάρχει επίσης και μια πληθώρα με έτοιμα γραφικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας avatar ως κεντρικό και να προσθέσετε π.χ. ένα κομμάτι πίτσα, κάποιες ατάκες, ένα αλεξίπτωτο, μια στολή καρχαρία. Τα γραφικά ανανεώνονται σχεδόν σε 24ωρη βάση ώστε να είναι πάντα στην επικαιρότητα.

Πώς θα σας φαινόταν αν χρησιμοποιούσατε τα emoji αντί του καθιερωμένου PIN;

Όταν το emoji είναι έτοιμο μπορείτε να το κοινοποιήσετε απευθείας μέσω SMS, e-mail, Facebook Messenger, Facebook ή Twitter ή απλά αποθηκεύοντάς το στη συσκευή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο Bitmoji και σε άλλες εφαρμογές, ενεργοποιώντας το στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληκτρολόγιο> Bitmoji > Πλήρης πρόσβαση. Στη συνέχεια, μπαίνοντας π.χ. στο Facebook Messenger, κλικάρετε το emoji που θέλετε, το οποίο αντιγράφεται στο clipboard. Μετά πρέπει να κάνετε επικόλληση στο χώρο του μηνύματος για να το στείλετε, όπως θα στέλνατε μια εικόνα. Αν, λοιπόν, έχουμε κάτι να του καταλογίσουμε, είναι ότι τα Bitmoji δεν αποστέλλονται άμεσα όπως τα stickers στο Facebook, ακριβώς επειδή είναι φωτογραφικά αρχεία, όπως αυτές που τραβάτε με την κάμερα του κινητού σας.

personal emoji 02

Διαβάστε εδώ για τα Facebook Stickers

Αν θέλετε να φτιάξετε κι εσείς το ομοίωμά σας σε emoji, μπορείτε να κατεβάσετε το Bitmoji από εδώ για iPhone και από εδώ για Android.

Πλέον, μπορείτε να φτιάχνετε τα emojis μέσω του app, να τα αποθηκεύετε στη συσκευή σας και να τα στέλνετε από εκεί.

Από mirelen.