Δωρεάν iPhone App - Μόνο για σήμερα 10/07/2015

Δωρεάν iPhone App - Μόνο για σήμερα 10/07/2015
ired.gr

Παίξτε ένα point ’n click adventure game, προσθέστε φίλτρα στις φωτογραφίες σας και δείτε το χώρο σας ...βαμμένο, με τις προσφορές της ημέρας (10/07/2015).

1 The Journey Down: Chapter One

by SkyGoblin

free iphone apps 10 07

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα point ’n click adventure game (έως και “old school” θα το λέγαμε). Όμορφα γραφικά, εξαιρετικό σενάριο και εξαιρετικές κριτικές στο Ελληνικό App store συνοδεύουν το παιχνίδι. Αρκεί να σας πούμε πως οι Έλληνες χρήστες απαιτούσαν για καιρό την άμεση κυκλοφορία του δεύτερου μέρους του παιχνιδιού, κάτι που έγινε (αλλά δεν είναι free).

Είναι προφανές πως η προσφορά υπάρχει για να “σπρώξει” το δεύτερο μέρος, αλλά μάλλον θα λέγαμε πως πρόκειται για win (χρήστες) win (developer) κατάσταση. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Η κανονική τιμή της είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

2 Fotograf

by Nevercenter ltd

free iphone apps 10 07 b

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε και να προσθέσουμε όμορφα φίλτρα στις φωτογραφίες μας. Μας εντυπωσίασε (ειδικά στο iPad) το πολύ όμορφο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον χρήστη.

Χωρίς να χρησιμοποιήσετε αγορές εντός της εφαρμογής, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από φίλτρα σχετικά με το χρώμα, αποχρώσεις άσπρου και μαύρου αλλά και φίλτρα που θυμίζουν φιλμ. Η εφαρμογή δεν προσφέρει στην δωρεάν της έκδοση πληθώρα φίλτρων, αλλά είναι πραγματικά πολύ καλοσχεδιασμένη και εύκολη στη χρήση.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

3 Vivechrom Visualizer

by AkzoNobel Decorative Coatings

free iphone apps 10 07 c

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που δεν είναι σε προσφορά, αλλά διατίθεται δωρεάν και μας ρωτάτε συνέχεια για αυτή. Με το Vivechrom Visualizer έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τον χώρο μας πως θα ήταν αν τον είχαμε βάψει με το χρώμα της επιλογής μας.

Φυσικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την καταπληκτική εφαρμογή για να δούμε τι ταιριάζει στον χώρο μας και μετά να αγοράσουμε τα χρώματα από όπου εμείς θέλουμε. Εξαιρετική.

Είναι διαθέσιμη για iPhone & iPad.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!