Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Music Healing - Voice, Chromecast Rocket Video & Eazy Reminder (08/07)

Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Music Healing - Voice, Chromecast Rocket Video & Eazy Reminder (08/07)
ired.gr

Χαλαρώστε με μουσική, στείλτε video στην Chromecast συσκευή σας και ορίστε εύκολα ηχητικές υπενθυμίσεις, με τις προσφορές της ημέρας (08/07/2015).

Music Healing - Voice

by XME Inc

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που υπόσχεται να μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε. Κάτι που σίγουρα χρειάζεται τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε. Επιλέξαμε τη συγκεκριμένη γιατί μας προσφέρει εκτός της πολύ χαλαρωτικής μουσικής της και όμορφες εικόνες (video) που βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Συμπληρωματικά, μπορούμε να ορίσουμε χρονοδιακόπτη και η εφαρμογή να κλείσει μετά από λίγη ώρα αλλά και να την ορίσουμε ως ξυπνητήρι.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Chromecast Rocket Video

by Omar Mody

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μας επιτρέπει να στείλουμε video στην Chromecast συσκευή μας. Επειδή δεν έχουμε όλοι Apple TV αλλά όλοι προτιμάμε να απολαμβάνουμε τα videos που παρακολουθούμε στην μεγάλη οθόνη του σαλονιού μας, οι κάτοχοι Chromecast με αυτή την εφαρμογή θα είναι απόλυτα καλυμμένοι. Σερφάρουμε από τον ενσωματωμένο browser και στέλνουμε απ’ ευθείας το video στην Chromecast συσκευή μας. Η εφαρμογή είναι must για τους κατόχους το media player της Google, ειδικά τώρα που διατίθεται δωρεάν για λίγες ώρες.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Eazy Reminder

by JETAN Dev

 ired iphone free apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που μας λύνει τα χέρια. Αρκετές φορές προκύπτει η ανάγκη να θέσουμε μια υπενθύμιση για κάτι που πρέπει να θυμηθούμε εντός ολίγων λεπτών. Και θέλουμε να την ορίσουμε γρήγορα και εύκολα. Με το Eazy Reminder απλά εκφωνούμε την υπενθύμιση (πατώντας το REC) και αμέσως μετά επιλέγουμε την ώρα που θέλουμε να ειδοποιηθούμε. Όταν φτάσει η στιγμή που έχουμε ορίσει, έρχεται μια ειδοποίηση και “ακούμε” το ηχογραφημένο μήνυμα. Χωρίς ιδιαίτερη πληκτρολόγηση, απλή, εύκολη, γρήγορη. Δοκιμάστε τη!

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »