Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: VeryPDF Web to PDF, Instaweather Pro & Bird Poo Avoider (07/07)

Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: VeryPDF Web to PDF, Instaweather Pro & Bird Poo Avoider (07/07)
ired.gr

Μετατρέψτε ιστοσελίδες σε αρχεία PDF, δείτε τον καιρό αλλιώς... και αποφύγετε ανεπιθύμητα ...εμπόδια, με τις προσφορές της ημέρας (07/07/2015).

VeryPDF Web to PDF

by Lingwen Global

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που μετατρέπει τις ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε σε αρχεία PDF. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφθούμε την σελίδα που μας ενδιαφέρει με τον ενσωματωμένο περιηγητή της εφαρμογής και να πατήσουμε “Save PDF”. Βεβαίως, μπορούμε να στείλουμε με mail το αρχείο αλλά και να το τυπώσουμε ή να το ανοίξουμε με οποιαδήποτε άλλη συμβατή εφαρμογή.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Instaweather Pro

by byss mobile

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μας επιτρέπει να συνδυάσουμε την περιγραφή των καιρικών συνθηκών που επικρατούν την δεδομένη στιγμή με μια φωτογραφία που θα συλλάβουμε επί τόπου, ή με μια φωτογραφία από το αρχείο μας. Τα αποτελέσματα από φωτογραφίες που τραβάμε στις παραλίες είναι εντυπωσιακά. Φυσικά, δίνεται η δυνατότητα της αποστολής της φωτογραφίας που δημιουργήσαμε με πολλούς τρόπους.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Bird Poo Avoider

by ARCHOR GAMES

 ired iphone free apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα ... χαζοπαίχνιδο που όμως μπορεί να φανεί χρήσιμο τις στιγμές που θέλουμε απλά να περάσει η ώρα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποφεύγουμε αυτά τα ...καφετί πραγματάκια που ρίχνουν τα πουλιά, αλλά ταυτόχρονα να οδηγούμε το αυτοκινητάκι μας (μην φανταστείτε, μόνο αριστερά δεξιά μπορούμε να το κινήσουμε) στα ...πράσινα πραγματάκια. Καμία άλλη υπόθεση, πανεύκολος χειρισμός και η ώρα πέρασε....

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »