Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Sing!Karaoke, το Social music app!

Sing!Karaoke, το Social music app!
ired.gr

Με το Sing!Karaoke μπορείς να τραγουδήσεις μαζί με φίλους σου από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας το δικό σας videoclip online.

Δεν είχα ιδέα για το Sing! Karaoke του Smule μέχρι που πριν από λίγες ημέρες διάβασα ότι προσέθεσε τη δυνατότητα για ομαδικά videos, αναβαθμίζοντας την ίδια την εφαρμογή σε μουσικό social media.

To Smule είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα που δίνει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να ανεβάζει δικά του τραγούδια ή να τα αφήνει ανοικτά ώστε όποιος θέλει να συμμετέχει ως ντουέτο.

ired ios apps smule 01

Ένα παλιότερο πολύ ενδιαφέρον άρθρο μας για τη μουσική βιομηχανία

Με τα ομαδικά μουσικά videos, οι συμμετέχοντες από κάθε γωνιά της γης, τραγουδούν ο καθένας μόνος του το τραγούδι και στη συνέχεια, τα μεμονωμένα videos ενώνονται «μαγικά» ώστε η εικόνα να είναι ταυτόχρονη. Το videoclip «χωράει» μέχρι και 50 άτομα και εμπλουτίζεται με εφέ και επεξεργασία του ήχου.

ired ios apps smule 02

Στη λίστα με τα ντουέτα ή τα groups θα βρείτε και διάσημους τραγουδιστές που έχουν τραγουδήσει το κομμάτι τους και περιμένουν εσάς να ολοκληρώσετε το άλλο μισό. Πριν από λίγο καιρό, ενώ εκατοντάδες άτομα είχαν τραγουδήσει μαζί με τη Jessie J, ο 19χρονος Tom Bleasby ανέβασε το video στο YouTube και τώρα τον ζητάνε από τις δισκογραφικές για συμβόλαιο. Ίσως είναι ένας τρόπος να αναγνωριστούν τα ταλέντα πέρα από τα δημοφιλή talent shows σε όλο τον κόσμο. Δείτε το ντουέτο:

Εντοπίσαμε και ελληνικά τραγούδια στις λίστες, από Πλούταρχο και Παντελίδη μέχρι Χαρούλα Αλεξίου και το τραγούδι του Frozen στα ελληνικά.

Οι 7 καλύτερες εφαρμογές για music streaming σε iPhone

Εκτός από το Sing!Karaoke, το Smule διαθέτει κι άλλα apps, όπως το Magic Piano, το AutoRap, το Guitar!, που διαθέτουν 25 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, οι οποίοι τραγουδούν, παίζουν και ραπάρουν 10 εκατομμύρια τραγούδια την ημέρα!

Το Magic Piano ήταν στη λίστα μας με τα 100 καλύτερα apps για iPhone

Το Sing!Karaoke είναι διαθέσιμο για iPhone και Android. Θα βρείτε τα αντίστοιχα links στη σελίδα του Smule .

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status