Δωρεάν εφαρμογές μόνο για σήμερα: Epica Pro, Eye Colorizer FREE & Wikify (03/07)

Δωρεάν εφαρμογές μόνο για σήμερα: Epica Pro, Eye Colorizer FREE & Wikify (03/07)
ired.gr

Κάντε αστείες τις φωτογραφίες σας, αλλάξτε το χρώμα των ματιών σε αυτές και βρείτε εύκολα πληροφορίες για τα κοντινά σας σημεία ενδιαφέροντος, με τις προσφορές της ημέρας (03/07/2015).

Epica Pro

by Wanman Inc

1 free iphone apps

Έφτασε και η Παρασκευή και εμείς είμαστε πάλι εδώ με τις δωρεάν προτάσεις μας. Ξεκινάμε με το Epica Pro. Η εφαρμογή σίγουρα θα μας βοηθήσει να γελάσουμε. Εκτός από τα κλασικά φίλτρα, διαθέτει και την δυνατότητα να ενσωματώσουμε στις φωτογραφίες μας (ή και να συλλάβουμε φωτογραφίες) αρκετά χιουμοριστικά στοιχεία, παρέχοντας ένα πραγματικά funny (με την καλή έννοια) αποτέλεσμα. Δοκιμάστε την, το γέλιο σίγουρα το χρειαζόμαστε, ειδικά αυτές τις μέρες.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Eye Colorizer FREE

by Audacity Colored Contact

2 free iphone apps

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που έχει πολύ συγκεκριμένη “αποστολή”. Με το Eye Colorizer μπορούμε να αλλάξουμε στις φωτογραφίες μας το χρώμα των ματιών των απεικονιζόμενων σε αυτές. Η διαδικασία είναι απλή και το αποτέλεσμα καλό. Εκτός από το χρώμα το ματιών, έχουμε και την δυνατότητα να επιλέξουμε και το σχήμα τους!

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Wikify

by The Nerd Factory

3 free iphone apps

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που μας ενθουσίασε. Με το Wikify, είμαστε σε θέση να βρούμε πληροφορίες στην WikiPedia για όλα τα κοντινά μας σημεία ενδιαφέροντος. Ανάλογα με το που βρισκόμαστε, η εφαρμογή μας δείχνει τα σημεία για τα οποία υπάρχει άρθρο στη WikiPedia και με το πάτημα ενός κουμπιού μεταφερόμαστε στο άρθρο, μέσα στην εφαρμογή. Πραγματικά χρήσιμο.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone & iPad.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »