Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone Free Apps: Who’s Blocking, xSky & Benjamin Afterburner HD (01/07)

iPhone Free Apps: Who’s Blocking, xSky & Benjamin Afterburner HD (01/07)
ired.gr

Δείτε ποιοι σας έχουν μπλοκάρει στο Twitter, αποκτήστε ένα ψηφιακό τηλεσκόπιο και δώστε μάχες στο Πεκίνο με τις προσφορές της ημέρας (01/07/2015).

Who’s Blocking

by Mohia Almutiry

 ired iphone free apps 01

Καλημέρα και καλό μήνα. Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που κάνει κάτι απλό, αλλά χρήσιμο. Μας δείχνει ποιοι μας έχουν μπλοκάρει στο Twitter και μπορούμε να δούμε ποιους εμείς έχουμε μπλοκάρει, για όλους τους λογαριασμούς μας. Συμπληρωματικά, μπορούμε να άρουμε το μπλοκάρισμα που έχουμε κάνει εμείς σε διάφορες επαφές. Χρήσιμο.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

xSky

by xSky Inc

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μετατρέπει την οθόνη του iPhone μας σε ένα γιγάντιο τηλεσκόπιο που μας δίνει πρόσβαση στα μυστικά του διαστήματος. Χωρίς κουραστικά μενού και αδιάφορες λεπτομέρειες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιβεβαιώσετε την πρόσβαση της εφαρμογής στην τοποθεσία σας και μετά απλά σημαδέψτε τον ουρανό. Θα εντυπωσιαστείτε! Μην ξεχάσετε να ζουμάρετε όπου θέλετε να εστιάσετε!

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, & iPad, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Benjamin Afterburner HD

by Miles Godspeed

 ired iphone free apps 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα αφορά ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, αν και μόνο γνωστό ή εμπορικό δεν θα το λέγαμε. Διαθέτει καταπληκτικά γραφικά και καλούμαστε να δώσουμε μάχες με το αεροπλάνο μας με πολύ δύσκολους εχθρούς. Ο χειρισμός είναι εύκολος και το περιβάλλον καθηλωτικό. Θα θέλαμε να έχει βελτιστοποιηθεί και για το iPhone 6, για να απολαμβάναμε καλύτερη ανάλυση στα γραφικά.

Η κανονική τιμή της είναι 20€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Who’s Blocking

by Mohia Almutiry

 ired iphone free apps 04

Download

2 xSky

by xSky Inc

 ired iphone free apps 05

Download

3 Benjamin Afterburner HD

by Miles Godspeed

 ired iphone free apps 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status