Εκτύπωση αυτής της σελίδας

3 Δωρεάν Apps για iPhone: Widget Calendar, Skill Game & Citrix QuickEdit (26/06)

3 Δωρεάν Apps για iPhone: Widget Calendar, Skill Game & Citrix QuickEdit (26/06)
ired.gr

Αποκτήστε ένα πολύ καλό widget ημερολογίου, λύστε πρωτότυπα puzzles και επεξεργαστείτε έγγραφα του Microsoft Office, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (25/06/2015).

Widget Calendar

by yoon sik kang

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που εγκαθιστά ένα widget στην ενότητα "Σήμερα" του Κέντρου Γνωστοποιήσεων. Για την ακρίβεια, "διδάσκει" την Apple για το πως θα έπρεπε να είναι το widget της προ-εγκατεστημένης εφαρμογής "Ημερολόγιο". Κατεβάστε το τώρα που είναι δωρεάν, εγκαταστήστε το, επιλέξτε αν θέλετε 12ωρη ή 24ωρη μορφή ώρας και ενεργοποιήστε το (ενότητα Σήμερα, επιλέγουμε "Επεξεργασία"). Θα έχετε ένα mini ημερολόγιο στη διάθεσή σας, χωρίς καν να ξεκλειδώσετε το iPhone σας. Η εφαρμογή είναι γραμμένη με την Swift και απαιτεί iOS8.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Skill Game

by Sebastian Miedtank

 ired iphone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε με ένα παιχνίδι αφιερωμένο στους φαν των puzzles games. Πρωτότυπο, με ωραία γραφικά και ωραία puzzles. Επειδή δεν έχουμε παίξει αρκετά αντίστοιχα παιχνίδια, μην περιμένετε πως θα λύσετε τους γρίφους τόσο απλά. Θα πρέπει να σκεφτείτε... διαφορετικά. Δοκιμάστε το, όπως και εμείς, έτσι και οι χρήστες του ελληνικού App Store, πιστεύουν πως είναι εξαιρετικό και το έχουν βαθμολογήσει με 4,5 αστέρια.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για το iPhone 5.

Citrix QuickEdit

by Byte2

 ired iphone free apps of the day 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα αφορά μια εφαρμογή που κανονικά κοστίζει 8€ και θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες για την επεξεργασία κειμένων που έχουν μορφοποιηθεί με βάση τη σουίτα του Microsoft Office. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει το iCloud Drive, αλλά όσοι από εσάς χρησιμοποιούν Dropbox, Google Drive, OneDrive ή BOX, θα το εκτιμήσουν ιδιαιτέρως. Φυσικά, δίνεται η δυνατότητα της τοπικής αποθήκευσης.

Η κανονική τιμή της είναι 8€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Widget Calendar

by yoon sik kang

 ired iphone free apps of the day 04

Download

2 Skill Game

by Sebastian Miedtank

 ired iphone free apps of the day 05

Download

3 Citrix QuickEdit

by Byte2

 ired iphone free apps of the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status