Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apps για iPhone - Δωρεάν μόνο για σήμερα: CarToon+, Puzzles & Jigsaws & Chess (24/06)

Apps για iPhone - Δωρεάν μόνο για σήμερα: CarToon+, Puzzles & Jigsaws & Chess (24/06)
ired.gr

Παίξτε σκάκι, λύστε puzzles και μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε καρτουνίστικες με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (24/06/2015).

CarToon+

by Moore Brown

 ire iphone free apps aof the day 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια απλή εφαρμογή που το μόνο που κάνει είναι να μετατρέπει τις φωτογραφίες μας σε καρτουνίστικες. Άλλες φορές με μεγάλη επιτυχία και άλλες όχι. Όμως, μας δίνει την δυνατότητα να συλλάβουμε φωτογραφίες μέσα από την εφαρμογή, έχοντας εικόνα για την απόδοση του cartoon effect σε πραγματικό χρόνο. Σε αυτή τη λειτουργία η εφαρμογή είναι πραγματικά άριστη.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για το iPhone 5.

Puzzles & Jigsaws

by Ferran Tebe

 ire iphone free apps aof the day 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή για τους λάτρεις των παζλ. Το Puzzles & Jigsaws μας δίνει την δυνατότητα να "λύσουμε" καταπληκτικά puzzles. Συμβουλή: όταν επιλέξουμε μια εικόνα, πριν αυτή αρχίζει να "διαλύεται" προκειμένου να την ξαναδημιουργήσουμε εμείς ενώνοντας τα κομμάτια, καλό θα ήταν να "τραβήξετε" ένα screenshot. Έτσι, ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να ανατρέξετε στην αρχική φωτό και να την θυμηθείτε ολοκληρωμένη.

Σημειώστε πως η εφαρμογή έχει λάβει καλές κριτικές στο ελληνικό App Store.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για το iPhone 5.

Chess

by Byterun

 ire iphone free apps aof the day 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα αφορά το σκάκι. Το οποίο και αποτελεί το νούμερο ένα παιχνίδι στον κόσμο (το σκάκι γενικότερα, όχι η συγκεκριμένη εφαρμογή) με 600 εκατομμύρια παίκτες. Η εφαρμογή "Chess" κάνει αυτό που υπόσχεται. Αγώνες σκάκι για ένα ή δύο παίκτες. Σε περίπτωση που παίζετε εναντίον κάποιου φίλου σας, μετά την δική σας κίνηση θα δείτε πως αυτόματα η σκακιέρα γυρίζει για να έχει ο παίκτης που ελέγχει την επόμενη κίνηση σωστή προβολή των πιονιών του.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 CarToon+

by Moore Brown

 ire iphone free apps aof the day 04

Download

2 Puzzles & Jigsaws

by Ferran Tebe

 ire iphone free apps aof the day 05

Download

3 Chess

by Byterun

 ire iphone free apps aof the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status