Οι 7 καλύτερες εφαρμογές music streaming για iPhone

Οι 7 καλύτερες εφαρμογές music streaming για iPhone
ired.gr

Δείτε τα επτά καλύτερα apps για να κάνετε music streaming στο iPhone σας.

Το music streaming είναι η λογική εξέλιξη της υπόσχεσης που ήλθε μαζί με το iPod και το iPhone αργότερα: να μπορούμε να μεταφέρουμε μαζί μας ολόκληρη τη μουσική μας βιβλιοθήκη με χιλιάδες κομμάτια οπουδήποτε βρισκόμαστε.

Αλλά γιατί να περιοριζόμαστε μόνο σε μερικές χιλιάδες κομμάτια; Γιατί να μη διαλέγουμε από οποιοδήποτε κομμάτι υπάρχει διαθέσιμο; Τώρα πια μπορούμε, χάρη στις εφαρμογές που μας επιτρέπουν το streaming μέσω Internet στο iPhone, iPod και, μέσω browser, στον επιτραπέζιο υπολογιστή μας επίσης. Οι περισσότερες έχουν μια δωρεάν και μια επί πληρωμή έκδοση. Μερικές είναι τύπου "ραδιόφωνο" (επιλέγεις "σταθμό", αλλά όχι τι παίζει), ενώ άλλες είναι τύπου "jukebox" (επιλέγεις ό,τι θες ν' ακούσεις και φτιάχνεις και λίστες ακρόασης).

Εδώ λοιπόν βρίσκονται οι επτά καλύτερες.

1. Beats Music

ired ios best music apps 01

Μια από τις νεότερες προσθήκες στην κατηγορία, η Beats Music, είναι και η καλύτερη. Η Beats Music παίρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τους ανταγωνιστές της - τροποποιούμενες λίστες από το Songza, εύρεση μουσικής από το Pandora, ακρόαση εκτός σύνδεσης (offline) από τα Spotify και Rdio - και δημιουργεί μια καλοσχεδιασμένη, πανίσχυρη και ευέλικτη πλατφόρμα. Δεν έχει δωρεάν έκδοση, αλλά οι πάμπολλες δυνατότητές της και το εξαιρετικό περιβάλλον την οδηγούν αβίαστα στην κορυφή. (4,5 στα 5)

2. Pandora

ired ios best music apps 02

Το Pandora είναι ο παππούς του streaming στη μουσική και εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες. Ακολουθεί την "ραδιοφωνική" προσέγγιση, όπου εισάγουμε απλώς το όνομα του τραγουδιού ή του καλλιτέχνη και δημιουργεί ένα "σταθμό" με βάση την επιλογή μας. Βελτιστοποιούμε τη λειτουργία του "σταθμού" με το να επικροτούμε ή να απορρίπτουμε τραγούδια από τη λίστα και με το να εισάγουμε επιπλέον καλλιτέχνες ή τραγούδια σε αυτόν. Με μια πραγματικά γιγάντια βάση δεδομένων, είδη μουσικής και συσχετίσεις μεταξύ τους, το Pandora είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να ανακαλύψουμε μουσική νέου είδους. (4,5 στα 5)

3. Spotify

ired ios best music apps 03

Το Spotify είναι ένας από τους ηγέτες στο χώρο του streaming μουσικής τύπου jukebox. Αντί να ακούμε λοιπόν κάποιο "σταθμό" όπως στο Pandora, με βάση τις προτιμήσεις μας, στο Spotify απλά ψάχνουμε τον καλλιτέχνη ή το τραγούδι της προτίμησής μας με μερικά κλικ του ποντικιού. Το Spotify προσφέρει μια δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις και μια επί πληρωμή έκδοση που αφαιρεί τις διαφημίσεις, παρέχει απεριόριστη ακρόαση εκτός σύνδεσης και επιτρέπει την ακρόαση σε συσκευές iOS με 9,99$ το μήνα. (4 στα 5)

Δείτε ακόμη: Γνωρίστε την υπηρεσία streaming μουσικής, Spotify

4. Rdio

ired ios best music apps 04

Το Rdio χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα ακρόασης τύπου jukebox όπως και το Spotify όπου ψάχνουμε για το τραγούδι που θέλουμε - σχεδόν όποιο τραγούδι θέλουμε. Προσφέρει δωρεάν έξι μήνες ακρόασης, μετά τους οποίους θα χρειαστεί να πληρώσουμε 4,99$ το μήνα ή 9,99$ το μήνα αν θέλουμε υποστήριξη για συσκευές iOS. Το Rdio έχει μουσική που το Spotify δεν έχει (και αντιστρόφως) και ένα καθαρό και μοντέρνο περιβάλλον που αρέσει σε πολλούς. (4 στα 5)