Εκτύπωση αυτής της σελίδας

6 τύποι ανθρώπων που θα περίμεναν στην ουρά για το νέο iPhone

6 τύποι ανθρώπων που θα περίμεναν στην ουρά για το νέο iPhone
ired.gr

Υπάρχουν άνθρωποι που θα περίμεναν στην ουρά για πολλές ώρες για ένα iPhone. Είσαι ένας από αυτούς;

Θα στεκόσασταν στην ουρά για ένα iPhone; Θα κατασκηνώνατε έξω από ένα App Store από το προηγούμενο βράδυ; Ψάξαμε και βρήκαμε 6 τύπους που θα το έκαναν ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Άραγε θα αναγνωρίσετε τους εαυτούς σας σε κάποιον από αυτούς;

ired diafora iphone types two 01

Apple Fan Boy – Στάδιο Β'

ired diafora iphone types two 02

Ο Apple Fan Boy μιλάει στη ...Siri στον ύπνο του και όταν η γυναίκα του τον ρωτάει ποια είναι η Siri, δυσκολεύεται να λύσει την παρεξήγηση. Προσθέτει πάντα τα προϊόντα της Apple στις προτάσεις του. Π.χ. λέει «και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, όπως η μπαταρία λιθίου του iPad 3». Ζηλεύει θανάσιμα αυτούς που συναρμολογούν τις νέες συσκευές επειδή τις βλέπουν πριν από αυτόν. Κολλάει αυτοκόλλητα της Apple όπου βρει και στην ντουλάπα του έχει μπλουζάκια με το λογότυπο, που αγόρασε στο eBay.

Ο θυμωμένος πελάτης

ired diafora iphone types two 03

Τα περισσότερα Apple Stores του έχουν θέσει περιοριστικά μέτρα. Εξαπολύει καθημερινά απειλές ότι θα αγοράσει Android αλλά δεν το κάνει. Έχει κάνει παράπονα και για τα έξι iPhone που αγόρασε, δημοσιεύοντας στα social media μέσω του iPhone. Ήδη νιώθει πικραμένος επειδή μάλλον το iPhone 7 θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα. Θέλει η Apple να χάσει σε όλα τα δικαστήρια που κατά καιρούς πάει ως κατηγορούμενη. Θα περιμένει στην ουρά, γκρινιάζοντας.

Ο Android user

ired diafora iphone types two 04

Έχει βαρεθεί να έχει ένα τηλέφωνο που είναι εξαιρετικά πρακτικό για τη δουλειά του και τον βοηθά στην αληθινή επικοινωνία με άλλα ανθρώπινα όντα. Ενδόμυχα, πιστεύει ότι θα μισήσει το iPhone 7 αλλά δεν το παραδέχεται. Θα στηθεί στην ουρά μεταμφιεσμένος για να μην τον καταλάβουν. Θα συμπεριφερθεί στη Siri με μεγαλύτερο σεβασμό από ότι στην αληθινή προσωπικό βοηθό του. Ανυπομονεί να κατεβάσει τις πιο χαζές εφαρμογές και να βγάζει αστείες φωτογραφίες με το φαγητό του. Θα φτιάξει group στο facebook για να μιλάει με τους συναδέλφους του γιατί έχει πολύ δουλειά για να έχει κανονικούς φίλους.

Αυτός που τα ξέρει όλα

ired diafora iphone types two 05

Έχει τρελάνει τους υπαλλήλους του Apple Store με τις πιο παράξενες ερωτήσεις. Τσακώνεται άσχημα με όποιον δεν έχει ακόμη jailbroken iPhone. Αν δεν ήταν αυτός που ήταν, θα ήταν προγραμματιστής. Δεν μπορεί να καταλάβει όλους αυτούς που θέτουν ερωτήσεις για προβλήματα με το iPhone στο ired.gr και δεν τα λύνουν μόνοι τους.


Αυτός που προσπαθεί πολύ

ired diafora iphone types two 06

Ξεκινάει συζητήσεις με αγνώστους ρωτώντας τους που ήταν όταν έμαθαν ότι ο Steve Jobs πέθανε. Χρησιμοποιεί το ρήμα «φεισμπουκάρω» πολύ συχνά. Θέλει να γυρίσει βίντεο με επιλογή Πανόραμα με όλους τους φίλους του να χορεύουν το Gangam Style. Στο γάμο του θέλει ο παπάς να ψέλνει κρατώντας ένα iPad.

O έφηβος

ired diafora iphone types two 07

Έχει ήδη αγοράσει 6 καινούριες θήκες. Στην πραγματικότητα, θα περιμένει μόνο λίγα λεπτά στην ουρά, αφού την υπόλοιπη ώρα έχει βάλει τη μαμά του στη θέση του. Στο iPhone 6 έχει κατεβάσει εκατοντάδες app αλλά χρησιμοποιεί μόνο το Facebook και το Instagram. Δεν έχει αναρωτηθεί πώς ακριβώς βρέθηκαν τα χρήματα για να αγοράσει το νέο iPhone. Βγάζει selfie για πρωινό.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status