Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες και video από το iPhone στον υπολογιστή σας

Μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες και video από το iPhone στον υπολογιστή σας
ired.gr

Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και video στον υπολογιστή σας.

"Πώς μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες και video από τη συσκευή μου iPhone;" Mία ερώτηση την οποία έχουμε δεχθεί άπειρες φορές κι έχουμε απαντήσει άλλες τόσες. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν και πάρα πολλοί τρόποι, προκειμένου να μεταφέρετε φωτογραφίες και video που έχουν ληφθεί με τη συσκευή σας.

Θα προσπαθήσουμε να αποσαφηνίσουμε τη διαδικασία, συστήνοντας σε εσάς την πιο απλή, τόσο για υπολογιστές Windows, όσο και για υπολογιστές Mac. Στη συσκευή σας βρίσκονται δύο ομάδες από φωτογραφίες και video. Αυτές έχετε συλλάβει με την κάμερα της iOS συσκευή σας, στη μία ομάδα και όσες φωτογραφίες έχετε συγχρονίσει μέσω της εφαρμογής iTunes στη δεύτερη.

Όσες φωτογραφίες ανήκουν στην πρώτη ομάδα (λήψεις iPhone), δεν δύναται να συγχρονιστούν με τον υπολογιστή σας. Συγκεκριμένα εάν συνδέσετε τη συσκευή στον υπολογιστή και πραγματοποιήσετε συγχρονισμό μέσω iTunes, οι φωτογραφίες δεν θα μεταφερθούν στο υπολογιστή σας, αλλά θα παραμείνουν στη συσκευή σας. Όμως οι φωτογραφίες αυτές, συμπεριλαμβάνονται στο αντίγραφο ασφαλείας που διατηρεί η εφαρμογή iTunes ή ο λογαριασμός σας στο iCloud.

ired ios transfer photos 00

Διαβάστε επίσης: Αποτρέψτε τον συγχρονισμό εγγράφων ή άλλων αρχείων με το iCloud εκτός σύνδεσης Wi-Fi

Πως μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με το iPhone - iPad σε υπολογιστή Windows;

Μεταφορά φωτογραφιών και video σε υπολογιστή Windows

Ξεκλειδώστε τη συσκευή σας, κάνοντας χρήση του κωδικού πρόσβασης, ειδικά εάν δεν έχετε συνδέσει ξανά - συγχρονίσει τη συσκευή σας στον υπολογιστή. Βεβαιωθείτε πως το iPhone έχει αποδεχθεί τον υπολογιστή σας, στον οποίο θέλετε να μεταφέρετε φωτογραφίες και video, ως αξιόπιστο.

Ένας υπολογιστής τον οποίο έχετε ορίσει ως αξιόπιστο, αποκτά πρόσβαση στα αρχεία και δεδομένα της συσκευής σας. Έχει τη δυνατότητα να συγχρονιστεί με τη συσκευή σας να δεχθεί φωτογραφίες video, επαφές και γενικά περιεχόμενο από το iPhone σας, μέχρι να γίνει η αποσύνδεσή του. Κανένας υπολογιστής δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο iPhone σας ή το iPad σας, έως ότου οριστεί ως αξιόπιστος.

Windows 8

  • Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή "Φωτογραφίες" και κάνετε σάρωση προς το εσωτερικό τμήμα της οθόνης από την κάτω άκρη, ώστε να εμφανιστούν οι εντολές της εφαρμογής.
  • Αγγίξτε το πλήκτρο "Εισαγωγή".

Σημείωση: Η επιλογή εισαγωγή δεν είναι διαθέσιμη εάν προβάλλετε μία φωτογραφία σε προβολή πλήρους οθόνης.

  • Αγγίξτε ή επιλέξτε τη συσκευή σας από την οποία επιθυμείτε να εισάγετε τις φωτογραφίες.
  • Η εφαρμογή θα κάνει αυτόματη αναζήτηση σε όλες τις φωτογραφίες και video οι οποίες δεν έχουν μεταφερθεί στον υπολογιστή σας, και θα τις επιλέξει. Εσείς μπορείτε να κάνετε σάρωση της οθόνης προς τα κάτω σε κάθε φωτογραφία και video που θέλετε να μεταφέρετε ή να αγγίξετε την "Επιλογή όλων". Οι φωτογραφίες και τα video θα αποθηκευτούν στον φάκελο εικόνες > υποφάκελο > με τίτλο την ημερομηνία λήψης (παράδειγμα 11-6-2015).

Διαβάστε επίσης: Τοπικός συγχρονισμός των δεδομένων με το iTunes

Windows 7

  • Συνδέστε την iOS συσκευή σας στο υπολογιστή, χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB (καλώδιο φόρτισης).
  • Στο παράθυρο διαλόγου "Αυτόματης αναπαραγωγής" το οποίο θα εμφανιστεί, επιλέξτε "Εισαγωγή εικόνων και video με χρήση Windows".

ired ios transfer photos 01

  • Από προεπιλογή το όνομα φακέλου που θα δημιουργηθεί περιλαμβάνει την ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η εισαγωγή εικόνων και video.
  • Αγγίξτε το πλήκτρο "Εισαγωγή".
  • Ένα καινούριο παράθυρο θα ανοίξει στο οποίο θα εμφανιστούν οι εισηγμένες φωτογραφίες και τα video.

Υπολογιστές Mac

ired ios transfer photos 02

  • Μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και video στον υπολογιστής από διάφορες iOS συσκευές όπως για παράδειγμα από το iPhone σας.
  • Συνδέστε τη συσκευή με τον υπολογιστή σας Mac.
  • Aν η συσκευή είναι κλειδωμένη, εισάγετε το συνθηματικό σας.
  • Στην εφαρμογή Image Capture, επιλέξτε τη συσκευή σας από τη λίστα συσκευές.
  • Χρησιμοποιήστε τα εικονικό πλήκτρα στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης, για να δείτε τις φωτογραφίες ως λίστα, μικρογραφίες, προκειμένου να αλλάξετε το μέγεθος τους, να τις περιστρέψετε ή να τις διαγράψετε.
  • Από το αναδυόμενο μενού της εισαγωγής υποδείξτε που επιθυμείτε να αποθηκευτούν οι φωτογραφίες και στη συνέχεια επιλέξτε "Εισαγωγή". Για να εισάγετε μαζικά της φωτογραφίες σας, επιλέξτε "Εισαγωγή όλων". Μπόρειτε να ορίσετε αυτόματη εισαγωγή από τη συγκεκριμένη συσκευή, κάθε φορά που αυτή θα συνδέεται στον υπολογιστή σας, Mac.
  • Επιλέξτε "Διαγραφή" μετά την εισαγωγή, προκειμένου να απομακρύνετε από τη συσκευή σας iPhone/iPad τις εισηγμένες φωτογραφίες και video. Έχετε τη επιλογή να διαγράψετε μεμονωμένες φωτογραφίες από τις εισηγμένες, επιλέγοντας τες και πατώντας το πλήκτρο διαγραφής στο πληκτρολόγιό σας.

Πλέον έχετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να μεταφέρετε φωτογραφίες και video από το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή σας. Εάν επιθυμείτε να κάνετε το αντίστροφο, δηλαδή να μεταφέρετε φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας στη συσκευή σας iPhone θα πρέπει να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο. Έχουμε δημιουργήσει οδηγό, ο οποίος σας δείχνει βήμα βήμα πως να το πράξετε:

Οδηγός iTunes: Συγχρονίστε, φωτογραφίες/video με iPhone

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status