Πώς να τυπώσετε SMS από το iPhone

Πώς να τυπώσετε SMS από το iPhone
ired.gr

Σε περίπτωση που θέλετε να τυπώσετε ένα αγαπημένο SMS για να το κορνιζάρετε, υπάρχουν τουλάχιστον 4 τρόποι.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στη συσκευή σας το οποίο δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να χάσετε. Μπορεί να είναι ένα ερωτικό SMS που θέλετε να το βάλετε σε κορνίζα ή μια σημαντική λεπτομέρεια που αφορά τη δουλειά σας. Θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να αποδείξετε κάτι (π.χ. σε ένα δικαστήριο) ή μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που θέλετε να διαβάσετε για άλλη μια φορά, κρατώντας στο χέρι σας μια σελίδα χαρτιού και όχι ένα κινητό τηλέφωνο.

Πώς τυπώνουμε ένα SMS; Ή μάλλον, μπορούμε να τυπώσουμε ένα SMS;

Αν και με μια πρώτη ματιά, αυτό φαίνεται αδύνατο, κι όμως υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να τυπώσει κανείς ένα SMS.

ired iphone print message 01

Παρανόηση ή όχι, μια πρόταση γάμου από SMS θέλεις να την κρατήσεις για πάντα. Οπότε τύπωσέ την!

1. Βγάλτε screenshot

Αν πρόκειται για μεμονωμένα μηνύματα και όχι για μεγάλη συζήτηση, μπορείτε να βγάλετε ένα screenshot και μετά να στείλετε τη φωτογραφία στο email σας. Έτσι, στη συνέχεια, μπορείτε να τυπώσετε το μήνυμα, από την άνεση ενός υπολογιστή ο οποίος είναι συνδεδεμένος με έναν εκτυπωτή. Επίσης μπορείτε να τυπώσετε τη φωτογραφία απευθείας από το κινητό, σε έναν εκτυπωτή συμβατό με Airprint.

2. Κατεβάστε ένα βοηθητικό πρόγραμμα

Αν θέλετε να τυπώσετε μια μεγάλη συνομιλία, τότε θα μπορούσατε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το iTunes Backup Extractor, ένα πρόγραμμα που μεταξύ άλλων σας επιτρέπει να εξάγετε τα μηνύματα και να τα τυπώσετε. Φυσικά, υπάρχουν και άλλα πολλά προγράμματα για να κάνετε back up τα μηνύματά σας στον υπολογιστή και να προχωρήσετε σε εκτύπωση αν το επιθυμείτε. Αν είστε τύπος Mac, το Phoneview είναι ό,τι χρειάζεστε.

ired iphone print message 02