iOS 9: Το iCloud Drive απέκτησε τη δική του εφαρμογή

iOS 9: Το iCloud Drive απέκτησε τη δική του εφαρμογή
ired.gr

iOS 9: Επιτέλους, το iCloud Drive "απέκτησε" δικό του εικονίδιο / εφαρμογή

Οι ανακοινώσεις της Apple στο WWDC ολοκληρώθηκαν μεν, αλλά τα μικρά και ίσως πιο σημαντικά νέα θα εμφανίζονται σε καθημερινή (πλέον) βάση. Και φυσικά, θα σας τα μεταδίδουμε άμεσα.

Σας έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν το iCloud Drive και τις δυνατότητές του. Όπως επίσης και τις εφαρμογές τρίτων που δίνουν την δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία μας στο σύννεφο. Είχαμε εκφράσει βέβαια την επιθυμία να δούμε μια ξεχωριστή εφαρμογή από την Apple, για την διευκόλυνσή μας, ως προς την πρόσβαση στα αρχεία μας.

Τα πρώτα screenshots της δοκιμαστικής έκδοσης του iOS 9 που δόθηκε στους developers χθες, δείχνουν πως πλέον αυτή η δυνατότητα προστέθηκε.

ired ios 9 icloud 01

Για την ενεργοποίηση της εφαρμογής, θα πρέπει να πλοηγηθούμε στις Ρυθμίσεις > iCloud > iCloud Drive και να "ανοίξουμε" τον εικονικό διακόπτη "Εμφάνιση στην αρχική οθόνη". Κατ'αυτό τον τρόπο, εμφανίζεται στην αρχική οθόνη του iPhone / iPad μας το εικονίδιο του iCloud Drive το οποίο και θα μας δίνει άμεση πρόσβαση στα αρχεία μας. Πλέον, δεν χρειάζεται κανένα third party app και θα έχουμε την δυνατότητα της άμεσης εύρεσης / πλοήγησης.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »