Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Free iPhone Apps: TopScanner, Cleanup Duplicate Contacts & Retrica

Free iPhone Apps: TopScanner, Cleanup Duplicate Contacts  & Retrica
ired.gr

Σκανάρετε έγγραφα, τροποποιήστε τις φωτογραφίες σας και διορθώστε τις διπλές εγγραφές στις επαφές σας, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (09/06/2015)

TopScanner

by Shenzhen Socusoft Co., Ltd

 ired ios apps of the day 09 06 01

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που υπόσχεται να "σκανάρει" τις φωτογραφίες της βιβλιοθήκης σας και να τις μετατρέψει σε αρχείο PDF. Συμπληρωματικά, υπάρχει η δυνατότητα της λήψης νέας φωτογραφίας, μέσα από την εφαρμογή (και της μετατροπής της σε PDF). Θα κληθείτε να επιλέξετε το ακριβές πλαίσιο που θα περιλαμβάνει το αρχείο που θα δημιουργηθεί, κάτι που βοηθάει ιδιαιτέρως, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο χρήστης. Την δοκιμάσαμε και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Cleanup Duplicate Contacts

by Business Contacts Solutions LLC

 ired ios apps of the day 09 06 02

Η εφαρμογή αναλαμβάνει να εντοπίσει τις διπλές εγγραφές στην λίστα επαφών σας και να τις ενώσει. Φυσικά, ενώ η διαδικασία γίνεται αυτόματα, αμέσως μετά την ανάλυση των επαφών σας, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε μια προεπισκόπηση των αλλαγών και να απο-επιλέξετε τις επαφές που δεν θέλετε να τροποποιηθούν. Ενώ η εφαρμογή δεν έχει όμορφο περιβάλλον εργασίας και αμέσως μετά από κάθε task προβάλλει διαφημίσεις, την συνιστούμε γιατί στην ουσία εκτός από την πρώτη χρήση, θα την χρειαζόμαστε μια φορά τον μήνα, για έναν απλό έλεγχο διπλά καταχωρημένων επαφών.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Retrica

by Venticake Inc.

 ired ios apps of the day 09 06 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που δεν είναι σε προσφορά, αλλά διατίθεται δωρεάν σε μόνιμη βάση. Μας δίνει την δυνατότητα να τροποποιήσουμε τις φωτογραφίες μας (αλλά και αυτές που θα συλλάβουμε μέσα από την εφαρμογή) με απλά φίλτρα που όμως έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η εφαρμογή είναι πλήρης, δεν θα σας ζητηθούν χρήματα για αγορά μέσα από αυτή για να ξεκλειδώσετε πλήρως τις λειτουργίες της. Δεν παρέχεται τεράστιος αριθμός φίλτρων, αλλά αυτά που υπάρχουν παρέχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 TopScanner

by Shenzhen Socusoft Co., Ltd

 ired ios apps of the day 09 06 04

Download

2 Cleanup Duplicate Contacts

by Business Contacts Solutions LLC

 ired ios apps of the day 09 06 05

Download

3 Retrica

by Venticake Inc.

 ired ios apps of the day 09 06 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status