WWDC 2015: Η παρουσίαση της Apple …απλά στα ελληνικά

WWDC 2015: Η παρουσίαση της Apple …απλά στα ελληνικά
ired.gr

Σας προσκαλούμε στη δική μας παρουσίαση με εικόνα και ήχο από το WWDC 2015

Mε τον μήνα Σεπτέμβριο να απέχει μόλις 3 μήνες για την επόμενη αναβάθμιση της δημοφιλούς συσκευής iPhone και της αναβαθμισμένης έκδοσης λειτουργικού iOS 9, η Apple τηρώντας την παράδοση, ετοιμάζεται να κάνει ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, και ώρα Ελλάδος, 20:00, τα ώτα και τα βλέμματα των iOS χρηστών, θα είναι συντονισμένα στο Moscone Center, του San Francisco.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι αλλαγές και οι προσθήκες που αναμένουμε στην αναβάθμιση iOS 9

Τα ηγετικά στελέχη της Apple θα ανεβούν στη σκηνή, προκειμένου να μας ενημερώσουν για τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρουν οι iOS συσκευές και υπολογιστές της, το ερχόμενο Φθινόπωρο. Στα πλαίσια του Παγκοσμίου Συνεδρίου Προγραμματιστών (WWDC) και μετά το πέρας της εναρκτήριας ομιλίας οι προγραμματιστές, θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση, πάντα σε δοκιμαστική μορφή, ώστε να ανιχνεύσουν τυχόν προβλήματα.

IRED - MYPHONE.GR - APPLETEAM

Οι συντάκτες 3 τεχνολογικών ιστοσελίδων, ired (με εκπροσώπηση από τον DINFUN), Appleteam και το μεγαλύτερο τεχνολογικό forum στην Ελλάδα, myphone.gr, θα σας μεταδώσουμε ...απλά στα ελληνικά όλα τα γεγονότα, με εικόνα και ήχο. Η δική μας παρουσίαση θα ξεκινήσει περίπου μισή ώρα νωρίτερα - Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 19:15 - αναπτύσσοντας τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά των επερχόμενων λογισμικών iOS και OS X, σύμφωνα με τις φήμες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Στη συζήτησή μας, θα αναφερθεί η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, θα σχολιάσουμε τον απαιτούμενο αποθηκευτικό χώρο για την εγκατάσταση της νέας έκδοσης, την αναβάθμιση της εικονική βοηθού Siri, τους αναβαθμισμένους χάρτες της Apple, τη νέα μουσική υπηρεσία, τις αλλαγές στο Κέντρο Ελέγχου και πολλά πολλά ακόμη νέα χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Mac OS X 10.11: Μια πρώτη εκτίμηση των νέων χαρακτηριστικών που αναμένουμε

Βασική προτεραιότητα της Apple σε αυτή την αναβάθμιση, φαίνεται να είναι η σταθερότητα. Να θυμίσουμε πως η έλευση του iOS 8 ήταν προβληματική, με πολλές δυσλειτουργίες να συνεχίζονται ακόμη και σήμερα σε μερικές εκδόσεις iOS συσκευών (κυρίως παλαιότερα μοντέλα).

wwdc 01

Επίσης η εφαρμογή Υγεία, προστέθηκε καθυστερημένα και με interface μίας άλλης εποχής (κατά τη γνώμη μας). Στη νέα έκδοση λοιπόν η εταιρεία θα δώσει έμφαση στη σταθερότητα, βελτιώνοντας όλες τις απαραίτητες παραμέτρους, ώστε να μην έχουμε μία οδυνηρή επανάληψη των περσινών γεγονότων.

Σας προσκαλούμε, να παρακολουθήσετε την εκδήλωση είτε έχετε υπολογιστή Mac, είτε Windows, μέσα από το δικό μας Hangout, του οποίου σύνδεσμος θα αναρτηθεί στη σελίδα μας στο facebook την ώρα εκείνη.

Δηλώστε παρουσία > Σύνδεσμος εκδήλωσης στο Facebook

Από DINFUN