Ένα video concept iPhone 6c που ίσως σας κάνει να θέλετε να αποκτήσετε ένα

Ένα video concept iPhone 6c που ίσως σας κάνει να θέλετε να αποκτήσετε ένα
ired.gr

Θα θέλατε να αποκτήσετε ένα από τα iPhone που παρουσιάζονται στο video concept; Ποιο αλήθεια;

Για να είμαι ειλικρινής ανέκαθεν ήμουν υπέρ των "κανονικών" χρωμάτων των συσκευών iPhone, και συγκεκριμένα, φανατικός των αποχρώσεων του μαύρου - γκρι. Παρακολουθώντας το παρακάτω trailer άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά και το ενδεχόμενο να ξεφύγω από τα τετριμμένα.

Παρότι δεν γνωρίζουμε αν θα δούμε συσκευές iPhone 6c και iPhone 6c Plus, τη φετινή σεζόν, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις φήμες που κυκλοφορούν ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Πολλές από αυτές κάνουν λόγο για ανακοινώσεις των νέων iPhones, την ερχόμενη εβδομάδα. Είναι πολύ αισιόδοξοι όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο, καθώς αυτές οι ανακοινώσεις εδώ και χρόνια έχουν μεταφερθεί στο event του Σεπτεμβρίου.

 ired iphone 6c concept 01

Διαβάστε επίσης: Υπάρχει χώρος για συσκευές iPhone 6c και iPhone 6c Plus κατά την επόμενη αναβάθμιση συσκευών;

Θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν, και το σημείωμα του αρκετά αξιόπιστου αναλυτή Ming-Chi Kuo, ο οποίος αναφέρει πως δεν αναμένεται να δούμε iPhone 6c εφέτος. Αν είστε ανυπόμονοι για τα πολύχρωμα iPhones, δυστυχώς θα σας απογοητεύσουμε. Όποια κι αν είναι η πραγματικότητα, δεν μας απαγορεύει κανείς να ονειρευόμαστε και να αναζητούμε στο διαδίκτυο έξυπνα concepts. Aς επιστρέψουμε στο θέμα μας.

Το video που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια με θέμα το iPhone 6c concept, δημιουργήθηκε από την SET Solution. To iPhone 6c το οποίο εμφανίζεται στο concept, συνδυάζει την εμφάνιση του iPhone 6 και την πολύχρωμη επιλογή των iPhone 5c. Επίσης στο video, δίνεται έμφαση στο γεγονός πως οι αποχρώσεις των συσκευών, ταιριάζουν απόλυτα με τα χρώματα τα οποία είναι διαθέσιμα στη wearable συσκευή της εταιρείας Apple Watch, κάνοντας τα ακόμη πιο ελκυστικά.

Διαβάστε επίσης: Ένα υπέροχο concept για το οικονομικότερο iPhone 6c

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »