Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone & iPad (03/06/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone & iPad (03/06/2015)
ired.gr

Δημιουργήστε μια μυστική video & photo library, επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας και παίξτε ένα πολύ περίεργο αλλά εθιστικότατο car racing game, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (03/06/2015)

Instaflash Pro

by Anlei Technology Inc.

ired ios apps of the day 03 06 01

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που θέτει στη διάθεσή σας, φίλτρα, σκιές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε για την επεξεργασία των φωτογραφιών της. Τα εργαλεία που διαθέτει είναι επαγγελματικού επιπέδου, ενώ η κανονική της τιμή είναι 5€.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της η προσφορά θα διαρκέσει μόνο μία ημέρα, την Τετάρτη 3 Ιουνίου και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Προσοχή, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα στο κατέβασμα της εφαρμογής σε iOS συσκευή, χρησιμοποιείστε τον ίδιο σύνδεσμο για να την κατεβάσετε από το PC ή το Mac σας (και μετά μπορείτε να την περάσετε στην iOS συσκευή σας μέσω συγχρονισμού).

Private Video Player and Photo Viewer

by Lingwen Global

ired ios apps of the day 03 06 02

Κατά καιρούς σας παρουσιάζουμε εφαρμογές που "κλειδώνουν" τα δεδομένα που εσείς έχετε επιλέξει να κρατάτε μακριά από αδιάκριτα μάτια. Πρόκειται για πολύ δημοφιλή κατηγορία εφαρμογών και η σημερινή πρότασή μας αφορά το "κλείδωμα" αλλά και την αναπαραγωγή φωτογραφιών αλλά και αρχείων video. Επιπλέον, η εφαρμογή μας δίνει την δυνατότητα να οργανώσουμε καλύτερα την... μυστική βιβλιοθήκη μας μετακινώντας και μετονομάζοντας τα αρχεία όπως εμείς επιθυμούμε.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Slingshot Racing

by Crescent Moon Games

ired ios apps of the day 03 06 03

Τελειώνουμε για σήμερα τις προτάσεις μας με ένα παιχνίδι που είναι καλοφτιαγμένο, εθιστικό, αλλά αρκετά δύσκολο. Καλείστε να οδηγήσετε ένα αυτοκινητάκι με την κάμερα τοποθετημένη ψηλά (bird's eyes view) με έναν αρκετά περίεργο χειρισμό. Στην ουσία το αυτοκινητάκι σας είναι...δεμένο σε στύλους και εσείς θα πρέπει να επηρεάσετε την κίνησή του αγγίζοντας την οθόνη σε διάφορα σημεία. Πρακτικά, μόλις το συνηθίσετε, ο χειρισμός δεν θα διαφέρει και πολύ από ένα κλασικό... αυτοκινητάκι. Το παιχνίδι έχει αρκετές πολύ θετικές κριτικές στο ελληνικό App Store.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Instaflash Pro

by Anlei Technology Inc.

ired ios apps of the day 03 06 04

Download

2 Private Video Player and Photo Viewer

by Lingwen Global

ired ios apps of the day 03 06 05

Download

3 Slingshot Racing

by Crescent Moon Games

ired ios apps of the day 03 06 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status