Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iOS 9 - Θέλω: Προσθήκη επιλογής ορισμού “Ως αγαπημένο” στην εφαρμογή Μηνύματα

iOS 9 - Θέλω: Προσθήκη επιλογής ορισμού “Ως αγαπημένο” στην εφαρμογή Μηνύματα
ired.gr

Πώς σας φαίνεται ο ορισμός "ως αγαπημένο" σε κείμενα της εφαρμογής Μηνύματα;

Υπάρχουν φορές που συνομιλώ με κάποιον φίλο ή συμμετέχω σε μία συνομιλία ομάδας και κάποιος, γράφει κάτι πολύ πετυχημένο, αστείο, συγκινητικό ή σημαντικό και θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να ορίσω το κείμενο αυτό ως "αγαπημένο". Μια τέτοια ενέργεια θα βοηθούσε στη συνέχεια για την αναζήτησή του, στο μέλλον εάν επιθυμούσα να το ξαναδώ.

Γνωρίζω καλά πως δεν έχω αυτή τη δυνατότητα στο υπάρχον λειτουργικό σύστημα, αλλά μήπως θα μπορούσα να το βρω στο επερχόμενο iOS 9;

Διαβάστε επίσης: iOS 9: Τι θα θέλαμε να δούμε από την Apple

Νομίζω πως αρκετοί από τους χρήστες απαντούν με ένα emoji icon, θέλοντας να δείξουν πέραν του ό,τι τους άρεσε ένα μήνυμα και το συναίσθημα που τους προκάλεσε. Δυστυχώς όμως τα εικονίδια δεν μας βοηθούν προκειμένου να ανατρέξουμε στο συγκεκριμένο μήνυμα, στο μέλλον (η αναζήτηση των μηνυμάτων δεν είναι αρκετή).

Με την προσθήκη επιλογής ορισμού "ως Αγαπημένο" στο λειτουργικό iOS 9, θα ήταν πιο εύκολα να στείλουμε για παράδειγμα, τα αγαπημένα μας κείμενα, στα κοινωνικά δίκτυα όπως στο Twitter και στο Facebook. Θα μπορούσαμε να δείξουμε στο συνομιλητή μας πως όχι απλώς διαβάσαμε το μήνυμά του, αλλά πως μας άγγιξε κιόλας και το εκτιμούμε.

ired ios9 favorite messages 01

Διαβάστε επίσης: iOS 9 - Θέλω: "Λειτουργία Επισκέπτη" στην οθόνη κλειδώματος του iPhone - iPad

Επιπλέον θα μπορούσαμε να ανατρέξουμε πάλι όταν χρειαστεί στο μήνυμά του. H Apple έχει ήδη μηχανισμούς αλληλεπίδρασης στη προεγκατεστημένη εφαρμογή "Μηνύματα". Αγγίζοντας το κείμενο, ένα αναδυόμενο μενού εμφανίζεται με διάφορες επιλογές. Εάν εκεί προστεθεί μια επιλογή "Αγαπημένο" ή "Σας αρέσει" θα μπορούσατε έμπρακτα να δείξετε πόσο εκτιμήσατε ένα μήνυμα. Όπως και να ανατρέξετε ξανά στο μέλλον στο συγκεκριμένο μήνυμα.

Για να πάμε ακόμη ένα βήμα πιο πέρα, μία λίστα με τα "αγαπημένα μηνύματα κειμένου", δεν θα είναι δύσκολο να προστεθεί σε κάθε συζήτηση και να είναι διαθέσιμη από τη σελίδα λεπτομέρειες, ακριβώς όπως γίνεται τώρα με την τοποθεσία και τα συνημμένα αρχεία. Ένας πλήρης κατάλογος ουσιαστικά με όλα τα ορισμένα ως Αγαπημένα μηνύματα κειμένου, καθώς και με εικονικό πλήκτρο το οποίο θα μπορούσε να είναι υπό τη μορφή αστεριού, για παράδειγμα.

Διαβάστε επίσης: iOS 9 - Θέλω: Λειτουργία Dark Mode στο Κέντρο ελέγχου του iPhone - iPad


Το καλύτερο απ' όλα θα ήταν ο συγχρονισμός με όλες τις Apple συσκευές iPhone - iPad ή Mac, όπως ακριβώς έχει κάνει η Apple στα "αγαπημένα" στην εφαρμογή "Φωτογραφίες". Σίγουρα δεν πρόκειται για μία major αλλαγή, ή ίσως σε κάποιους να φανεί υπερβολικό, όμως η εφαρμογή "Μηνύματα" είναι σημαντική και πολλές φορές οι μικρές προσθήκες, είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Η Apple το γνωρίζει καλά αυτό. Βελτίωσε την εφαρμογή με την προσθήκη ομάδων στο λειτουργικό iOS 8 και OS X Yosemite. Στο Apple Watch πρόσθεσε τη δυνατότητα αποστολής του καρδιακού ρυθμού και σκίτσων. Περιμένουμε λοιπόν στο λειτουργικό iOS 9 και OS X, την προσθήκη Αγαπημένων.

Περιμένουμε κι από εσάς τις δικές σας προτάσεις για τις προσθήκες μικρές ή μεγάλες, που θα επιθυμούσατε στο λειτουργικό iOS 9. χρησιμοποιήστε τα σχόλια για να τις δημοσιοποιήσετε.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status