Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (01/06/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (01/06/2015)
ired.gr

Παίξτε ένα παιχνίδι παραλλαγή του 2048, κλειδώστε τα έγγραφα, τις φωτογραφίες και τις ηχητικές σας σημειώσεις και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (01/06/2015)

Camera360 Ultimate

by PinGuo Inc.

ios apps of the day 01 06 01

Η ομάδα του ired.gr θα ήθελε να σας ευχηθεί καλό μήνα και καλό καλοκαίρι! Ξεκινάμε με μια πολύ όμορφη και αποτελεσματική εφαρμογή επεξεργασίας των φωτογραφιών σας. Πολλά φίλτρα βρίσκονται στην διάθεσή σας προκειμένου να μετατρέψετε τις υπάρχουσες φωτογραφίες σας αλλά και αυτές που θα συλλάβετε μέσα από την εφαρμογή. Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η απλότητά της.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και είναι βελτιστοποιημένη για iPhone 5, 6 & 6 Plus.

Note for Lock

by Hyunmin Park

ios apps of the day 01 06 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να "κλειδώσετε" φωτογραφίες, σημειώσεις αλλά και ηχητικά αποσπάσματα. Για κάθε ομάδα σημειώσεων που δημιουργείτε, δίνετε την ονομασία της, επιλέγετε τον κωδικό πρόσβασης και αρχίζετε να προσθέτετε δεδομένα που μόνο εσείς θα έχετε πρόσβαση σε αυτά. Πολύ ευχάριστο το γεγονός της υποστήριξης του Touch ID το οποίο μπορείτε και να χρησιμοποιήσετε αντί κωδικού πρόσβασης (αν και σε αυτή την περίπτωση θα σας ζητηθεί να ορίσετε κωδικό).

Η κανονική τιμή της είναι 10€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Bricks 2048

by vadim bashurov

ios apps of the day 01 06 03

Τελειώνουμε για σήμερα τις προτάσεις μας με ένα παιχνίδι. Αν σας άρεσε το 2048, θα σας αρέσει και το Bricks 2048 (δεν είναι τυχαία η ονομασία του). Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι ο ίδιος, να "ενώσετε" δηλαδή "τουβλάκια" που έχουν τον ίδιο αριθμό, τα οποία κατά την ένωσή τους, αποκτούν σαν αριθμό το άθροισμα των δύο. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, αν και θα προτιμούσαμε να απουσίαζαν οι διαφημίσεις (ναι, υπάρχουν και στην paid έκδοση, εκτός προσφοράς).

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και είναι βελτιστοποιημένη για το iPhone 5. Η κανονική τιμή της είναι 1€.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »