Έρχεται Screen protector που φέρνει το Back Button στο iPhone

Έρχεται Screen protector που φέρνει το Back Button στο iPhone
ired.gr

Αν είχατε μόνο μια ευχή, θα ζητάγατε ένα Back Button στο iPhone;

Όλοι οι χρήστες Android συσκευών απολαμβάνουν εδώ και χρόνια την ευκολία του Back Button, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Home Button. Και σχεδόν όλοι οι χρήστες του iPhone 6 και iPhone 6 Plus παραπονιούνται ότι δυσκολεύονται να φτάσουν με το ένα χέρι την κορυφή της οθόνης για να πατήσουν Βack και να επιστρέψουν στο σημείο που βρίσκονταν πριν.

Διαβάστε για τα 7 χαρακτηριστικά του Android που θέλουμε στο iPhone.

Ένα φιλόδοξο project στο Kickstarter θέλει να διορθώσει αυτό το «πρόβλημα», προσθέτοντας ένα Back Button σε κάθε iPhone 6 ή 6 Plus, στην κάτω αριστερή γωνία της συσκευής σας, με την εφαρμογή ενός screen protector.

ired iphone halo back app 01

Πώς δουλεύει

Ευτυχώς, το Halo Back δεν απαιτεί μπαταρίες ή Bluetooth, δεν χρειάζεται jailbreaking ή την εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής. Πρόκειται για ένα πανέξυπνο προστατευτικό οθόνης, όπως το γνωστό σε όλους tempered glass, το οποίο καλύπτει ολόκληρη την μπροστινή όψη του iPhone σας. Όμως διαθέτει και ένα αόρατο κουμπί, στην κάτω αριστερή γωνία της συσκευής, στο σημείο που κάθε Android συσκευή έχει ένα Back Button.

Με κάθε πάτημα σε αυτό το σημείο, το Halo Back ξεγελάει το iPhone, στέλνοντας ηλεκτρικό ρεύμα και μεταφέροντας το άγγιγμά σας στην άνω γωνία της οθόνης. Έτσι, ενώ πατάτε κάτω, είναι σαν να πατάτε πάνω, χωρίς να τεντώνετε το δάκτυλο σας ή να πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τα δυο χέρια.

ired iphone halo back app 02

Το καλύτερο βέβαια είναι ότι το Halo Back σας δίνει απλά την επιλογή: μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Back Button του iPhone όπως κάνατε μέχρι σήμερα, αλλά με την εφαρμογή της έξυπνης προστασίας οθόνης, έχετε και μια εναλλακτική.

Σύντομα στις αγορές

Το Halo Back έχει ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία στο Kickstarter. Ενώ αρχικά οι δημιουργοί του είχαν βάλει στόχο τα 20.000 δολάρια και τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο έχει ξεπεράσει τα 148.000 δολάρια. Όταν βγει στην αγορά, τον Αύγουστο του 2015, θα κοστίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 49 δολαρίων. Όμως αν υποστηρίξετε την προσπάθεια τώρα και δεν σας πειράζει να πληρώσετε για κάτι που θα αργήσει να έρθει στα χέρια σας, θα το έχετε στην προνομιακή τιμή των 14 δολαρίων και θα το παραλάβετε στο τέλος του φετινού καλοκαιριού.

ired iphone halo back app 03

Θα βρείτε το project Halo Back στο Kickstarter εδώ

Διαβάστε και για άλλα projects που ξεκίνησαν την καριέρα τους στο Kickstarter: την Appkettle και το Next Keyboard.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: