Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (29/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (29/05/2015)
ired.gr

Αναζητήστε παλαιότερες δημοσιεύσεις σας στο facebook, κρατήστε τις σημειώσεις σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και παίξτε ένα πρωτότυπο card game, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (29/05/2015)

PrivateNotepad

by GAO WUHANG

ired ios apps pf the day 29 05 01

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να κρατήσετε τις σημειώσεις σας και ταυτόχρονα να τις κρατήσετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Κατά την αρχικοποίησή της ορίζετε τον κωδικό ασφαλείας, τον οποίο και θα πρέπει να εισάγετε κάθε φορά που την ανοίγετε. Θα θέλαμε και την υποστήριξη του Touch ID, η οποία και απουσιάζει. Μπορείτε να έχετε πολλές διαφορετικές σημειώσεις, όπως ακριβώς και στην προ-εγκατεστημένη εφαρμογή "Σημειώσεις".

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και είναι βελτιστοποιημένη για το iPhone 5.

Seven Seas Solitaire HD

by Anawiki Games

ired ios apps pf the day 29 05 02

Συνεχίζουμε με ένα παιχνίδι καρτών που θυμίζει την γνωστή μας πασιέντζα. Θυμίζει, γιατί υπάρχουν πολλές αλλαγές, προκειμένου να υπάρχουν διάφορα επίπεδα δυσκολίας και επιτρέπονται μόνο ορισμένες κινήσεις κατά περίπτωση. Όσο και αν σας κάνει εντύπωση (για τέτοιου είδους παιχνίδι) τα γραφικά είναι εντυπωσιακά, όπως και τα videos που περιλαμβάνονται.

Η κανονική τιμή της είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Search for Posts

by Raphael Pungin

ired ios apps pf the day 29 05 03

Ακολουθεί μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αναζητήσετε παλαιότερες δημοσιεύσεις σας στο Facebook, χωρίς να σκρολάρετε επ' άπειρο σε κάποιον browser. Εσείς απλά θα χρειαστεί να ορίσετε ένα εύρος ως προς την ημερομηνία της δημοσίευσής σας, αλλά και μία λέξη κλειδί. Η εφαρμογή αρχικά θα κάνει indexing των δημοσιεύσεών σας και σε λίγα λεπτά θα μπορεί να σας βρει τα posts σας έως και αρκετά έτη πίσω.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και είναι βελτιστοποιημένη για το iPhone 5. Η συνήθης τιμή της είναι 3€.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »