Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (28/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (28/05/2015)
ired.gr

Δοκιμάστε το Fleksy keyboard, παίξτε έναν πολύ καλό κλώνο του 1945 και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (27/05/2015)

iFighter 1945

by EpicForce Entertainment Ltd

ired ios apps of the day 28 05 01

Ξεκινάμε με κλασικό παιχνίδι - "αεροπλανάκι". Ok, δεν είναι το "1945", αλλά θα σας το θυμίσει έντονα. Τα γραφικά είναι αρκετά συμπαθητικά και η κίνηση ομαλότατη. Για μία ημέρα σε προσφορά, δωρεάν, έναντι της αρχικής τιμής του 1€.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και είναι βελτιστοποιημένη για το iPhone 5.

Fleksy Keyboard

Fleksy, Inc

ired ios apps of the day 28 05 02

Το γνωστό σε όλους μας "πληκτρολόγιο" Fleksy Keyboard για σήμερα θα διατίθεται δωρεάν. Δοκιμάστε το, είναι πολύ πιθανό να σας βολέψει (εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε, αλλά έχει αρκετούς φαν, και στην Ελλάδα).

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5 και iPhone 6.

Pixagram (έχει λήξει η προσφορά)

by Pierre Gougelet

ired ios apps of the day 28 05 03

Ακολουθεί μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει όχι μόνο να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, αλλά και να τις κοινοποιήσετε στα social media. Πολλά φίλτρα και ρυθμίσεις είναι στην διάθεσή σας και είναι σίγουρο πως θα επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μέσω mail, εκτύπωσης, facebook, Twitter, Instagram, και Weibo. Επίσης, η εφαρμογή, έχει την δυνατότητα να "στέλνει" τις φωτογραφίες σας σε όποια άλλη εφαρμογή το επιθυμείτε.

Η εφαρμογή στο Αμερικάνικο App Store έχει 5 αστέρια, ενώ στο ελληνικό κατάστημα δεν έχουν ακόμη υπάρξει κριτικές. Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »