Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (27/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (27/05/2015)
ired.gr

Κρύψτε τις φωτογραφίες σας με το Private Album που κανονικά κοστίζει 15€, παίξτε ένα πλήρες παιχνίδι (συνήθης τιμή 5€) και οργανώστε χρονικά τα events σας, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (27/05/2015)

Private Album

by Changbo Shi

free apps 27 05 01

Ξεκινάμε με μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να κρύψετε από αδιάκριτα μάτια τις φωτογραφίες που θέλετε. Ορίζετε τον κωδικό ασφαλείας, εισάγετε τις φωτογραφίες που θέλετε και χωρίς αυτόν τον κωδικό κανένας δεν θα μπορεί να τις δει. Φροντίστε βέβαια, μετά την εισαγωγή τους στην εφαρμογή, να τις διαγράψετε από τις φωτογραφίες σας, αλλιώς δεν έχει νόημα.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 15€ (!) και για λίγες ώρες διατίθεται δωρεάν.

The Island: Castaway (Full)

by G5 Entertainment

free apps 27 05 02

Η επόμενη πρότασή μας είναι ένα πλήρες παιχνίδι χαρακτήρων με συμπαθητικά γραφικά και ιστορία με "βάθος". 14 μοναδικοί και συναρπαστικοί χαρακτήρες και 12 μοναδικές τοποθεσίες συντελούν στην δημιουργία ενός παιχνιδιού που δύσκολα θα βαρεθείτε.

Η εφαρμογή στο ελληνικό App Store έχει βαθμολογηθεί με 5 αστέρια και η κανονική της τιμή είναι 5€. Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και βελτιστοποιημένη για το iPhone 5.

Since

by Aleksey Getman

free apps 27 05 03

Ακολουθεί μια εφαρμογή που βασίζεται σε μια αρκετά απλή και έξυπνη ιδέα. Ορίστε γεγονότα με την ονομασία και την ημερομηνία τους και η εφαρμογή με έναν μοναδικό τρόπο θα φροντίσει να έχετε συνέχεια την πλήρη εικόνα τους αλλά και την σχετική αντίστροφη μέτρηση, με μια ματιά.

Στο ελληνικό App Store έχει μία (θετική) κριτική, ενώ στο αμερικάνικο App Store έχει 3 αστέρια. Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch ενώ είναι βελτιστοποιημένη για το iPhone 5. Η κανονική τιμή της είναι 1€.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »