Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (26/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (26/05/2015)
ired.gr

Τακτοποιήστε τις επαφές σας, επεξεργαστείτε video και κατεβάστε wallpapers, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (26/05/2015)

Move Contact: Contacts to Group

by Appiplayer

 ired ios apps free 26 05 01

Ξεκινάμε με μία εφαρμογή που υπόσχεται να τακτοποιήσει και να συμμαζέψει την λίστα των επαφών μας. Αρκετοί χρήστες, δεν έχουν συγκεντρωμένες τις επαφές τους σε ένα λογαριασμό. Μπορεί για κάθε νέα επαφή που προσθέτουν να χρησιμοποιούν το iCloud και τις παλαιότερες καταχωρίσεις τους να τις έχουν μεταφέρει από το gmail τους. Με την χρήση της εφαρμογής (εκτός των άλλων λειτουργιών της όπως δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας κλπ), θα μπορέσουν να μεταφέρουν όλες τις επαφές τους σε ένα λογαριασμό, της επιλογής τους.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και για λίγες ώρες διατίθεται δωρεάν.

VideoShop

by Sebastian Short

 ired ios apps free 26 05 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τα βίντεο που συλλαμβάνετε με την κάμερα του iPhone σας. Έχετε στην διάθεσή σας αρκετά όμορφα φίλτρα, που σε μερικές περιπτώσεις θα σας θυμίσουν το Instagram. Αλλά για video. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο και να επιτύχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Η εφαρμογή στο αμερικάνικο App Store έχει βαθμολογηθεί με 4,5 αστέρια και η κανονική της τιμή είναι 2€. Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και βελτιστοποιημένη για το iPhone 5.

Wallpapers & Backgrounds Collection HD Free

by Maggie Q

ired ios apps free 26 05 03

Λοιπόν, αν είστε από αυτούς που συνέχεια αναζητούν νέα, όμορφα wallpapers για την συσκευή τους, αυτή η εφαρμογή θα σας αρέσει. Παρέχει μια τεράστια ποικιλία και θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Στο ελληνικό App Store έχει μία (θετική) κριτική και οι περισσότερες βαθμολογήσεις της είναι με πέντε αστέρια. Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch ενώ είναι βελτιστοποιημένη και για το iPhone 6 Plus. Η κανονική τιμή της είναι 1€.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »