Twicer, το app που χρησιμοποιεί και τις δυο κάμερες του iPhone

Twicer, το app που χρησιμοποιεί και τις δυο κάμερες του iPhone
ired.gr

Think ... Twicer, με το νέο app που χρησιμοποιεί και τις δυο κάμερες του iPhone και επιτρέπει προσθήκη σχολιασμού στα videos

Εσείς χρησιμοποιείτε τη μπροστινή κάμερα για να καταγράψετε ένα selfie ή κάνετε χρήση της κανονικής κάμερας για να μαγνητοσκοπήσετε το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας; Χάρη στη δωρεάν εφαρμογή Twicer δεν χρειάζεται να μπείτε καν σε αυτό το δίλημμα.

Θα έχετε δει πολλά commentary videos στο YouTube του στυλ Picture in Picture. Αλλά και θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι το καλύτερο σημείο από τα additional features σε ένα dvd είναι τα videos με τα σχόλια των συντελεστών.

Δείτε εδώ πώς να ριπάρετε DVD/Blu Ray στο Mac

ired ios apps twicer 01

Το Twicer, με σλογκαν «The other side of the story», κάνει ακριβώς αυτό: επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν σχολιασμό στα videos τους. Με ένα πολύ απλό interface, η εφαρμογή επιτρέπει την καταγραφή video με την κάμερα και στη συνέχεια «γράφει» ένα βίντεο από την μπροστινή κάμερα, στο οποίο ο χρήστης δίνει εξηγήσεις, κάνει περιγραφές ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ήδη γυρισμένα videos που έχετε αποθηκευμένα στο κινητό σας και να προσθέσετε τον σχολιασμό.

ired ios apps twicer 02

Δυστυχώς δεν είναι δυνατή η ταυτόχρονη λήψη video και με τις δυο κάμερες, κάτι που θα έκανε το app ακόμη πιο καταπληκτικό!

Άλλα δυο μειονεκτήματα που εντοπίσαμε είναι η μικρή διάρκεια του video (ένα λεπτό) χωρίς τη δυνατότητα αναβάθμισης και το watermark με το λογότυπο του Twicer που προστίθεται κάτω δεξιά στο ολοκληρωμένο video.

ired ios apps twicer 03

Εσείς μπορείτε να ζωγραφίσετε από μνήμη το λογότυπο της Apple

Το θάψαμε ε; Όχι όχι, το app είναι αρκετά ενδιαφέρον και εύχρηστο αλλά θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς μαζί σας.

Αν κατεβάστε την εφαρμογή Twicer από το App Store μπορείτε να φτιάξετε προσωπικά βιντεάκια για εσάς και τους φίλους σας, αποθηκεύοντας τα στο Camera Roll. Τα έτοιμα videos μπορούν φυσικά να διαμοιραστούν σε όλα τα social media αλλά και στο timeline της ίδιας της εφαρμογής. Εκεί θα αποκτήσετε κι άλλους διαδικτυακούς φίλους, τους οποίους μπορείτε να κάνετε follow και να κάνετε like στα «διπλά» videos τους.

ired ios apps twicer 04

Αν είστε multitasking τύπος, θα έχετε ήδη διαβάσει το tip μας για το πώς μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονη λήψη φωτογραφιών και video με το app της κάμερας.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: