Φήμες λένε πως το νέο 15” MacBook Pro και ο νέος iMac 27” θα φθάσουν νωρίτερα

Φήμες λένε πως το νέο 15” MacBook Pro και ο νέος iMac 27” θα φθάσουν νωρίτερα
ired.gr

Τα νέα MacBook Pro και iMac 27", αναμένονται από την Apple... αύριο;

Φαίνεται πως η Apple, δεν θα περιμένει το Wordwide Developer Congress, προκειμένου να ανακοινώσει τα νέα 15 ιντσών MacBook Pro καθώς και το νέο iMac 27 ιντσών, οι οποίοι θα φέρουν τους νέους Broadwell επεξεργαστές της Intel, αύριο, σύμφωνα με νέα φήμη που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, οι οποίες έχουν παράσχει ακριβείς πληροφορίες και στο παρελθόν, η τεχνολογική ιστοσελίδα MacGeneration, ανέφερε πως, τόσο το νέο MacBook Pro καθώς και ο νέος iMac 27 ιντσών, θα είναι διαθέσιμη αύριο, Τετάρτη 20 Μαΐου. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικές με τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί κι αν θα έχει προσαρμοσμένη οθόνη 5K το μοντέλο iMac ή θα παραμείνει ως μη retina, δεν δόθηκαν.

Διαβάστε επίσης: Πως γίνεται το δεξί κλικ σε έναν υπολογιστή Mac;

Οι χρόνοι αποστολής του MacBook Pro, από το online κατάστημα της Apple δεν είναι ενημερωμένοι και η ιστοσελίδα AppleInsider τη προηγούμενη εβδομάδα παρατήρησε πως δεν είναι εφικτή η προσαρμοσμένη παραγγελία (built-to-order) για την έκδοση Macbook 15 ιντσών.

ired mac hardware update 01

Εκτός του νέου επεξεργαστή Broadwell της Intel το νέο macBook Pro, αναμένεται πως θα αποκτήσει νέα επιφάνεια αφής (trackpad), τεχνολογίας Force touch, της Apple, η οποία, ήδη διατίθεται στο MacBook Pro 13 ιντσών, και στο νέο MacBook 12 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: 10 Aσύλληπτα τεχνάσματα στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων του λογισμικού Yosemite

Όσο για τον νέο iMac 27 ιντσών της Apple με οθόνη 5K retina, φημολογείται πως θα είναι άμεσα διαθέσιμος. Επίσης σε απόθεμα θα βρίσκεται και entry-level non-Retina έκδοση, στα 3.2-gigahertz quad-core Intel Core i5. Ο μόνος περιορισμός που επίσης φημολογείται, είναι η διάθεση με καθυστέρηση μια έως δύο εβδομάδες, της έκδοσης high-end non-Retina, με 2 gigabytes video μνήμη.

Πολλοί αναλυτές πιστεύουν, πως η Apple θα περιμένει το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών, προκειμένου να ανακοινώσει της εξελίξεις στα προϊόντα αυτά. Αναφέρουν συγκεκριμένα πως η εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου θα ξεκινήσει με ανακοινώσεις των νέων προϊόντων, αν και το κύριο θέμα θα είναι το λογισμικό, όπου εφέτος το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην major αναβάθμιση, iOS 9, OS X 10.11 και τι μέλει γενέσθαι με το Apple Watch.

Διαβάστε επίσης: OS X 10.11: Τι θα θέλαμε από την Apple

Στο παρελθόν το συγκεκριμένο συνέδριο WWDC, έχει χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση νέων προϊόντων, όπως το 2012 και το 2013, όπου ανακοινώθηκε η αναβάθμιση της γραμμής MacBook Air. Επίσης η Apple έδωσε κι ένα sneak preview (προεπισκόπηση) του νέου κυλινδρικού Mac Pro, στο WWDC 2013.

Στην προηγούμενη εναρκτήρια ομιλία (WWDC 2014) η εταιρεία άφησε απ' έξω οποιεσδήποτε hardware ανακοινώσεις, εστιάζοντας στο λειτουργικά της συστήματα iOS 8 και OS X 10.10 Yosemite. Έτσι οι φήμες βλέπουν πολύ πιθανό την ιστορία να επαναλαμβάνεται, αφήνοντας εκτός τις ανακοινώσεις προϊόντων.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: