Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone και iPad (18/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone και iPad (18/05/2015)
ired.gr

Αυτές είναι οι κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone και iPad!

Boost 2

By Jonathan Lanis

ired ios apps free app of the day 1

Αυτό το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για τους λάτρεις της ταχύτητας! Minimal σχεδιασμός και γεωμετρικά σχήματα, συνδυάζονται με τα έντονα χρώματα των εμποδίων για να σας προσφέρουν μία γρήγορη κούρσα δράσης.

Η εφαρμογή είναι μικρού μεγέθους και είναι διαθέσιμη για iPhone και iPad.

Ενδεικτικά στο App Store έχει 4,5 Αστέρια, μετά από 13,500 αξιολογήσεις.

Δεν είναι τυχαίο καθώς η εφαρμογή αυτή είναι μοναδική στο είδος της, απλή και πραγματικά καλοσχεδιασμένη.

Κατεβάστε την εφαρμογή

 

Blockwick

By Kieffer Bros.

ired ios apps free app of the day 2

Puzzle game για του πιο φρόνιμους gamers! Ιδιαίτερος σχεδιασμός και gameplay. Συνδυάστε τα κουτάκια με το ίδιο χρώμα για να φωτίσετε τα σύμβολα! Η ικανότητα καλής οργάνωσης θα φωτίσει στην κυριολεξία την οθόνη σας. Το παιχνίδι επιβραβεύει λαμπρά την επιμέλειά μας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή σε iPhone και iPad.

5 Αστέρια, μετά 2114 αξιολογήσεις. Σίγουρα θα προκαλέσει "πονοκέφαλο" με τις σπαζοκεφαλιές που μας βάζει!

Κατεβάστε την εφαρμογή

 

Εφαρμογές μόνο για iPad:

Megamassive HD

By Vesa Kippola

ired ios apps free app of the day 3

Platformer και Puzzle, 2 σε 1! Υπόσχεται εντελώς νέα εμπειρία χρήσης με το ευρηματικό gameplay της. Αρχικά το παιχνίδι προσφέρει μία ανάποδη προοπτική... στόχος μας είναι να φτάσουμε και να επιστρέψουμε σε μία μαύρη τρύπα, πράγμα αντίθετο με το ένστικτο της επιβίωσης. Βέβαια τι ένστικτα μπορεί να έχει μία μάζα, η οποία μετατρέπει κατά βούληση την φυσική της κατάσταση;

Ελκυστική ιδέα, η οποία όμως δεν προσέλκυσε πολλούς παίχτες..αφού στο App Store δεν βρίσκουμε αξιολογήσεις της εφαρμογής, ούτε καν σχόλια. Τουλάχιστον το παιχνίδι είναι δωρεάν και μπορούμε να το δοκιμάσουμε στην πλήρη έκδοσή του.

Κατεβάστε την εφαρμογή

 

3D Solar System Simulation.

By Adams Languages

ired ios apps free app of the day 4

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Ήταν η πιο μεγάλη έκπτωση για σήμερα καθώς η κανονική τιμή είναι γύρω στα 11,99 €. Δυστυχώς η προσφορά δεν κράτησε ούτε 8 ώρες. Σε αυτήν την τιμή, η εφαρμογή είναι αρκετά ακριβή, αλλά ευτυχώς υπάρχει το Wikipedia για πληροφορίες και αρκετές γραφικές αναπαραστάσεις του Ηλιακού συστήματος στο YouTube!

Εντός της εφαρμογής θα βρείτε εντυπωσιακές αναπαραστάσεις του Ηλιακού συστήματος, σε δύο και τρεις διαστάσεις! Σίγουρα αυτή η εφαρμογή δεν θα αρέσει στα μέλη του Flat Earth Society, αλλά ίσως να κατεβάσουν και εκείνοι την εφαρμογή για να βρουν λάθη και ατέλειες στην θεωρία της σφαιρικής γης.

Για τους υπόλοιπους, που πιστεύουμε στον "Ηλιοκεντρισμό", τον Κοπέρνικο, τον Κέπλερ, το Γαλιλαίο και τον Αρίσταρχο της Σάμου, η εφαρμογή αυτή είναι "μαγική".

9 πλανήτες, εκ των οποίων και η Γη, προβάλλονται στην τροχιά τους, με πολλές σημαντικές πληροφορίες όπως η ταχύτητα, η φυσική και η χημική σύσταση των πλανητών καθώς και διάφορες εικόνες και διαγράμματα.

Σημαντικό βοήθημα για τους μαθητές, αλλά και για τους μεγαλύτερους, αφού μας προσφέρει επίγνωση της "Ηλιακής μας γειτονιάς".

5 Αστέρια, μετά από 66 αξιολογήσεις.

Πατήστε συνέχεια για να κατεβάσετε τις εφαρμογές!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »