Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (16/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (16/05/2015)
ired.gr

Αποκτήστε εφαρμογές για σάρωση εγγράφων, για εξομοίωση πτήσης αλλά και για την καταγραφή των στατιστικών του iPhone, εντελώς δωρεάν (16/05/2015)

AnyScan - Quick PDF Scanner for Multipage documents

ired ios apps free app of the day 01

Η εφαρμογή αναλαμβάνει να σκανάρει για εσάς και να δημιουργήσει ένα όμορφο και καλαίσθητο pdf αρχείο. Μπορείτε είτε να επιλέξετε φωτογραφίες από την βιβλιοθήκη σας, είτε να κάνετε λήψη νέας. Κυρίως όμως, μπορείτε να ενώσετε αρκετές φωτογραφίες σε ένα αρχείο pdf.

Κανονικά η εφαρμογή κοστίζει 3€ και για περιορισμένο χρονικό διάστημα διατίθεται δωρεάν.

Κατεβάστε την Εφαρμογή

Aircraft strike pilot

ired ios apps free app of the day 02

To Aircraft strike pilot είναι ένας εξομοιωτής αεροπλάνου με σχετικά (για το μικρό μέγεθος της εφαρμογής) καλά γραφικά. Βεβαιωθείτε πως κατά την πρώτη σας πτήση έχετε επιλέξει "Gyroscope True" για την ενεργοποίηση του ελέγχου του αεροπλάνου σας με το γυροσκόπιο του iPhone.

Το παιχνίδι είναι όμορφο, αν και θα θέλαμε μεγαλύτερα menus. Για κάποιο λόγο οι επιλογές είναι τοποθετημένες σε πολύ μικρά "κουτάκια". Είναι αρκετά ενδιαφέρον και διατίθεται δωρεάν για λίγες ώρες.

Κατεβάστε την Εφαρμογή

System Monitor - Battery Health, Free memory, Used Space

ired ios apps free app of the day 03

Η εφαρμογή καταγράφει και σας παρουσιάζει με απίστευτα γραφικά (!) όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την συσκευή σας. Προσοχή, δεν απελευθερώνει μνήμη και δεν εκτελεί άλλη εργασία πέρα από την παρουσίαση σε εσάς του μεγέθους της ελεύθερης και κατειλημμένης μνήμης της συσκευής σας αναλυτικά, την καταγραφή όλων των διεργασιών που "τρέχουν" την δεδομένη στιγμή, τον διαθέσιμο χώρο στην συσκευή σας αλλά και όλα τα τεχνικά της χαρακτηριστικά (που ανά πάσα στιγμή μπορεί και να χρειαστείτε).

Κατεβάστε την όσο ακόμα είναι σε προσφορά, το καλοσχεδιασμένο UI θα σας κερδίσει.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »