Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (15/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (15/05/2015)
ired.gr

Οι τρεις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (15/05/2015)

Snake Rewind

By Rumilus Design

Το φιδάκι επιστρέφει στα χέρια μας, από τον ίδιο δημιουργό που έφερε το δημοφιλές παιχνίδι στα παλιά μας NOKIA.

Ο Taneli Armanto συνεργάστηκε με την εταιρία Rumilus Design για να μας φέρουν το Snake Rewind. Έχουν παραμείνει τα αρχικά και γνωστά σε όλους στοιχεία του παιχνιδιού, έχουν προστεθεί όμως νέα γραφικά, ήχοι και λειτουργίες. Το παιχνίδι υπόσχεται πως θα μας διασκεδάσει για πολλές ώρες.

ired ios apps free apps of the day 10

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε μόλις χτες στο App Store. Μπορεί να ακούγεται καλή ιδέα και πράγματι οι εικόνες φαίνονται εντυπωσιακές. Όμως το παιχνίδι χάνει τους πόντους του από την πλευρά του χειρισμού. Στο App Store υπάρχουν σχόλια από χρήστες που παραπονιούνται για τον χειρισμό, ο οποίος δεν είναι και τόσο ακριβής.

Βέβαια καλύτερο είναι να δοκιμάσετε την εφαρμογή από μόνοι σας, έστω και λόγω νοσταλγίας. Ο χειρισμός είναι πράγματι δύστροπος μερικές φορές, αλλά περιμένουμε να υπάρξει βελτίωση, μέσω μίας αναβάθμισης. Το φιδάκι άλλωστε έχει υπάρξει αγαπημένο παιχνίδι πολλών και είναι συνδεδεμένο με το "φορητό gaming". Ίσως στο Φιδάκι αξίζει μία θέση δίπλα στα κλασικά πλέον Tetris και PacMan.

Cinemagraph Pro

ired ios apps free apps of the day 03

Λοιπόν. Εφαρμογή λήψης και επεξεργασίας φωτογραφιών σε υψηλή ευκρίνεια. Κανονική τιμή κοντά στα 20 ευρώ και για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν. Σας συνιστούμε να την κατεβάσετε άμεσα και την "επεξεργαστείτε" όταν θα έχετε χρόνο!

Συνυπολογίστε πως η εφαρμογή δύναται να επεξεργαστεί videos και να τα εξάγει σε ανάλυση 4k! Dropbox, Drive και iCloud Drive είναι μερικές από τις cloud υπηρεσίες που υποστηρίζονται και γενικότερα, είναι μια πλήρης αν και όχι και τόσο εύχρηστη εφαρμογή, για απαιτητικούς.

Twitterrific 5 for Twitter

ired ios apps free apps of the day 05

Η πλοήγησή μας στο Twitter δεν είναι απαραίτητο να γίνεται με την official εφαρμογή. Το Twitterific προσφέρει πλήθος λειτουργιών, όπως η απ'ευθείας αποστολή προσωπικών μηνυμάτων από το timeline σας.

Πρόκειται για μια πολυβραβευμένη εφαρμογή που κανονικά διατίθεται στην τιμή των 2,99€. Βελτιστοποιημένη για το iOS 8, σας την συνιστούμε ανεπιφύλακτα, για... διαφορετικά tweets.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Snake Rewind

By Rumilus Design

ired ios apps free apps of the day 11

Κατεβάστε δωρεάν το Φιδάκι

2 Cinemagraph Pro

by Flixel Photos Inc

ired ios apps free apps of the day 08

Κατεβάστε δωρεάν το Cinemagraph Pro

3 Twitterrific 5 for Twitter

by the Iconfactory

ired ios apps free apps of the day 09

Κατεβάστε δωρεάν το Twitterrific 5

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status