Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιες οι αναβαθμίσεις της επερχόμενης γενιάς iPhone 6s;

Ποιες οι αναβαθμίσεις της επερχόμενης γενιάς iPhone 6s;
ired.gr

Μάθετε πρώτοι τις αλλαγές που αναμένονται στο επερχόμενης γενιάς iPhone 6s.

Εφέτος, η αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone, αναμένεται να διατεθεί σε απόχρωση rose gold, όμοια με την έκδοση Edition, της wearable συσκευής Apple Watch, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή του εσωτερικού της εταιρείας. Aναφέρει επίσης για ενσωματωμένη 12 megapixel κάμερα στην επερχόμενη συσκευή και 2 gigabytes μνήμη RAM, μεταξύ άλλων αλλαγών.

Ο γνωστός σε όλους μας αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, σε νέο ερευνητικό σημείωμα την Τρίτη, - αντίγραφο του οποίου έφτασε και στην ιστοσελίδα AppleInsider - συμπεριλαμβάνει ένα αριθμό από αλλαγές τις οποίες σχεδιάζει η Apple, στην επερχόμενη συσκευή και αποκαλούμενη ως "iPhone 6S". Συγκεκριμένα αναφέρει πως η Apple θα προσφέρει μία νέα rose απόχρωση της gold έκδοσης, χωρίς όμως να αναφέρει πόσο ενδεχομένως να κοστίζει μία τέτοια high-end luxury έκδοση.

Διαβάστε επίσης: Η νέα τεχνολογία Force Touch αναμένεται να περιοριστεί μόνο στο iPhone 6 Plus

Η Apple πρωτοκυκλοφόρησε την απόχρωση "gold" με την έλευση της αναβάθμισης iPhone 5s, τον Σεπτέμβριο του 2013. Ωστόσο οι έως τώρα gold εκδόσεις, δεν αποτελούνταν από πραγματικό χρυσό, σε αντίθεση με την έκδοση Edition του Apple Watch, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ατόφιο χρυσάφι 18 καρατίων, με τιμή έναρξης τα 10.000 δολάρια.

Ο αναλυτής δεν αναφέρει το κατά πόσο η έκδοση rose gold θα είναι από πραγματικό χρυσό όπως η high-end συσκευή Apple Watch, ή θα μοιάζει απλά στο χρώμα με την έκδοση Edition του Apple Watch.

ired tech news iphone 6s features 01

H νέα απόχρωση θα αυξήσει τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών στις τέσσερις, προστιθέμενη στις υπάρχουσες επιλογές gold, space grey και silver. Άλλες αναμενόμενες αλλαγές που αναφέρονται για τη νέα αναβάθμιση είναι πιθανόν η διαφορετική εμφάνιση πλαισίου από διαφορετικό υλικό και διαφορετική εσωτερική σχεδίαση, προς αποφυγή των φαινομένων "bending" που επηρέασαν τις συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Διαβάστε επίσης: To iPhone 6s θα διαθέτει dual-lens camera και αισθητήρα "Force Touch" (rumors)

O Kuo προτείνει επίσης τη χρήση ενός ανθεκτικού προστατευτικού οθόνης από κρύσταλλο ζαφείρι, στην έκδοση iPhone 6 Plus, αν και όπως αναφέρει μία τέτοια εξέλιξη θα εξαρτηθεί από την επίλυση των προβλημάτων, θραύσης του υλικού κατά την πτώση. Μια ακόμη από τις προσθήκες στην επερχόμενη συσκευή αναμένεται να είναι ένα επιπρόσθετο μικρόφωνο, κοντά στο ηχείο του "iPhone 6s", ώστε να βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα του ήχου. Και σύμφωνα πάντα με τον αναλυτή, η Apple θα αναβαθμίσει την κάμερα της συσκευής στα 12 megapixels.

O Kuo έρχεται να επιβεβαιώσει και τις προβλέψεις της ιστοσελίδας AppleInsider, όπου τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, είχε αναφέρει για τη ενσωμάτωση της τεχνολογίας Force touch στη επόμενη γενιά iPhone. Ο ίδιος πιστεύει πως μία τέτοια κίνηση θα είναι το πιο ισχυρό επιχείρημα για αύξηση πωλήσεων της συσκευής "iPhone 6s", ανά και θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple.

"Force Touch can enrich user experience due to more input methods and support of handwritten signatures, which is beneficial for expanding the commercial market," αναφέρει επί λέξη ο αναλυτής.

Η ιστοσελίδα AppleIsider, είχε (αποκαλύψει) το Μάρτιο, πως η Apple αναμένεται να αναβαθμίσει τον υπάρχον επεξεργαστή A9 με ποσότητα μνήμης των 2 GB RAM, όπως και η μνήμη που βρέθηκε στο iPad Air 2. H Apple χρησιμοποιεί ποσότητα του ενός megabyte στην γραμμή του iPhone από το iPhone 5 το οποίο κυκλοφόρησε το 2012. Επίσης αναφέρει πως η Apple εξετάζει και την εισαγωγή της ιδιόκτητης κάρτας SIM, ή οποία βρίσκεται και στις τελευταίες εκδόσεις iPads.

Κλείνοντας ο αναλυτής, τόνισε πως δεν αναμένεται επιπλέον έκδοση των τεσσάρων ιντσών iPhone εφέτος, αφήνοντας τα μεγέθη των 4,7 ιντσών και των 5,5, ως έχει. Επανέλαβε για άλλη μία φορά πως η Apple στα νέα μοντέλα θα συμπεριλάβει βελτιωμένο αισθητήρα Touch ID ο οποίος θα πάει ένα βήμα παραπάνω τη συνολική εμπειρία Apple Pay, με γνώμονα την ταχύτητα και την ασφάλεια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status