O απόλυτος οδηγός χρήσης για το Apple Watch

O απόλυτος οδηγός χρήσης για το Apple Watch
ired.gr

Δημιουργήσαμε τον απόλυτο οδηγό ενημέρωσης της συσκευής Apple Watch.

"H πιο προσωπική συσκευή, που έχω δημιουργήσει ποτέ". αναφώνησε ο Tim Cook. Πρόκειται για μία συσκευή η οποία θα συγκινήσει μία ποικιλία χρηστών με διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις. Είναι κατασκευασμένο με απίστευτα ποιοτικά υλικά όπως το ανοξείδωτο ατσάλι και το κρύσταλλο από ζαφείρι ή το ανοδιωμένο αλουμίνιο. H έκδοση Edition είναι κατασκευασμένη από δύο κατηγορίες εντυπωσιακού χρυσού.

Το Apple Watch είναι το πιο προηγμένο ρολόι που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Η συσκευή έρχεται σε δύο μεγέθη 42mm ή 38mm και σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις υλικών: Η έκδοση Sport με πλαίσιο από αλουμίνιο, η έκδοση Apple Watch, από ανοξείδωτο χάλυβα και κρύσταλλο ζαφείρι και τέλος η έκδοση Edition, με πλαίσιο από ατόφιο χρυσό 18 καρατίων. Στις παραλλαγές μπορείτε να συμπεριλάβετε και μία ποικιλία από λουράκια διαφορετικών αποχρώσεων και υλικών τα οποία έχουν την ιδιότητα να εναλλάσσονται.

ired apple watch user guide 01

Στα νέα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία glances, η οποία δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε γρήγορα εφαρμογές και ιδιότητες τις οποίες χρησιμοποιείτε συχνά. Με μία συσκευή Apple Watch, μπορείτε να λάβετε τηλεφωνικές κλήσεις και να συνομιλήσετε μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου και ηχείου, να διαβάσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας να σχεδιάσετε εικόνες και στη συνέχεια να τις αποστείλετε στους φίλους και γνωστούς σας.

Για καθένα ένα από τα χαρακτηριστικά του Apple Watch, έχουμε δημιουργήσει αναλυτικό οδηγό, με πληροφορίες ενεργοποίησης και χρήσης αυτών. Όλους αυτούς τους οδηγούς που έχουμε δημιουργήσει ή θα δημιουργήσουμε στο μέλλον, επισυνάπτονται αλλά και (οι νέοι) θα προστίθενται παρακάτω, αναρτώντας αποκλειστικά, τον απόλυτο οδηγό χρήσης της συσκευής Apple Watch.

Πλήρης οδηγός σύνδεσης και διαμόρφωσης Αpple Watch

ired apple watch user guide 02

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα σας υποδείξει πως να διαμορφώσετε τη wearable συσκευή σας εύκολα και γρήγορα, να τη συνδέσετε (ζευγοποιήσετε) με το iPhone και να κατεβάσετε τις απαραίτητες εφαρμογές, ώστε να την προετοιμάσετε για χρήση.

Πλήρης οδηγός προσαρμογής όψεων και πληροφοριών, στο Apple Watch

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προεπιλεγμένες όψεις για να επιλέξετε τη μορφή του χρονογράφου σας και είμαστε σχεδόν σίγουροι πως η συλλογή αυτή θα μεγαλώσει, με την πάροδο του χρόνου. Μόλις παραλάβετε το Apple Watch θα πρέπει να ορίσετε την όψη που θα βλέπετε την ώρα. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των κλασικών όψεων, σύγχρονων ψηφιακών όψεων, έως και εντελώς πρωτόγνωρων τρόπων απεικόνισης της ώρας.

Αναλυτικός οδηγός χρήσης της εφαρμογής "Χάρτες" στο Apple Watch

ired apple watch user guide 03

Η τελευταία wearable συσκευή της Apple, μπορεί να υπερηφανεύεται για την προεγκατεστημένη εφαρμογή χαρτών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε την τοποθεσία σας ή για turn by turn πλοήγηση. Εμείς θα σας αναπτύξουμε μέσα από την ανάρτηση αυτή, όλα τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης εφαρμογής "Χάρτες" καθώς και τον τρόπο χρήσης της.

Workout: Αναλύουμε την προεγκατεστημένη εφαρμογή προπόνησης

ired apple watch user guide 04

Η εφαρμογή προπόνησης για το Apple Watch, σχεδιάστηκε για να μετρά την ταχύτητα, την απόσταση, τον καρδιακό ρυθμό, την καύση θερμίδων, το περπάτημα, το τρέξιμο, την ποδηλασία ή κάνοντας χρήση με διάφορα όργανα γυμναστικής.

Πλήρης οδηγός ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω Apple Watch

ired apple watch user guide 05

To Apple Watch, που πολλοί από εσάς αδημονείτε να το προσθέσετε στην iOS συλλογή σας, μπορεί να υπερηφανεύεται για πάρα πολλές λειτουργίες, από τον έλεγχο της προπόνησής σας, τις "κοινωνικές σας ανησυχίες" τα παιχνίδια και μην ξεχνάμε πως λέει και την ώρα.

Ένα από τα δεκάδες χαρακτηριστικά του είναι και η εφαρμογή, μηνυμάτων. Σας επιτρέπει να απαντήσετε σε ένα εισερχόμενο μήνυμα, απευθείας ή να στείλετε ένα νέο μήνυμα κειμένου, χωρίς να βγάλετε από την τσέπη σας το iPhone.

Πλήρης οδηγός χρήσης της εφαρμογής Μουσική για το Apple Watch

ired apple watch user guide 06

Η εφαρμογή "Μουσική" της συσκευής Apple Watch, δεν σας επιτρέπει απλά να ελέγχετε τη μουσική που παράγεται από το iPhone σας, αλλά να αναπαράγετε και μουσική απευθείας από το ίδιο το ρολόι. Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να σας μεταφέρουμε τις απαραίτητες πληροφορίες στις παρακάτω γραμμές της ανάρτησης.

Λήψη και πραγματoποίηση κλήσης κάνοντας χρήση του Apple Watch

ired apple watch user guide 07

Ένα από τα δεκάδες χαρακτηριστικά τα οποία διαφοροποιούν το Apple Watch από τις υπόλοιπες wearable συσκευές, είναι η δυνατότητα των χρηστών να απαντήσουν σε κλήσεις ή να καλέσουν τους δικούς τους ανθρώπους, χρησιμοποιώντας το ρολόι τους. Με τη δυνατότητα αυτή θα ασχοληθούμε παρακάτω.

Πλήρης οδηγός της λειτουργίας Digital touch στη συσκευή Apple Watch

ired apple watch user guide 08

Η λειτουργία Digital touch, είναι ένας μοναδικός τρόπος επικοινωνίας με τους φίλους ή την οικογένειά σας, χρησιμοποιώντας το Apple Watch. Απαραίτητη προϋπόθεση, οι φίλοι σας ή άλλα μέλη της οικογένειά σας που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε άμεσα, να φέρουν ένα Apple Watch επίσης. Εάν έχετε καταφέρει ήδη να αποκτήσετε ένα Apple Watch και γνωρίζετε και κάποιον επίσης κάτοχο, σας παραθέτουμε τον τρόπο επικοινωνίας μέσω της λειτουργίας Digital touch.

O οδηγός θα ανανεώνεται όποτε χρειαστεί!

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: