Πλήρης οδηγός ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω Apple Watch

Πλήρης οδηγός ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω Apple Watch
ired.gr

Είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μηνυμάτων στο Apple Watch;

To Apple Watch, που πολλοί από εσάς αδημονείτε να το προσθέσετε στην iOS συλλογή σας, μπορεί να υπερηφανεύεται για πάρα πολλές λειτουργίες, από τον έλεγχο της προπόνησής σας, τις "κοινωνικές σας ανησυχίες" τα παιχνίδια και μην ξεχνάμε πως λέει και την ώρα.

Ένα από τα δεκάδες χαρακτηριστικά του είναι και η εφαρμογή, μηνυμάτων. Σας επιτρέπει να απαντήσετε σε ένα εισερχόμενο μήνυμα, απευθείας ή να στείλετε ένα νέο μήνυμα κειμένου, χωρίς να βγάλετε από την τσέπη σας το iPhone.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Απαντήστε με μήνυμα κειμένου από το Apple Watch

ired apple watch messages 01

Εάν είστε κάτοχος ενός Apple Watch και λάβετε ένα μήνυμα κειμένου, έχετε τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε και να αλληλεπιδράσετε άμεσα, χωρίς τη χρήση του iPhone σας. H συσκευή σας Apple Watch, θα σας ενημερώσει για τη λήψη του, με μία ελαφριά ενόχληση στο καρπό σας, μέσω της τεχνολογίας "Taptic" και μία ηχητική ειδοποίηση θα ακουστεί, αν η συσκευή σας δεν βρίσκεται σε κατάσταση σίγασης.

Κοιτώντας το Apple Watch, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε τον αποστολέα του μηνύματος, ακολουθούμενη από την εμφάνιση του ίδιου του μηνύματος. Με τη χρήση του Dgital crown, κάνοντας κύλιση προς τα κάτω, μπορείτε να εμφανίσετε τις επιλογές "Απάντησης" ή "Απόρριψης". - Τόσο απλά.

ired apple watch messages 02

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να απαντήσετε άμεσα, μπορείτε να το πράξετε με κύλιση του μηνύματος προς τα κάτω και αναζητώντας την επιλογή "Απάντηση". Αγγίζοντας το εικονικό πλήκτρο "Απάντηση", θα εμφανιστεί μία λίστα με προεγκατεστημένες έξυπνες απαντήσεις που η Apple έχει προσθέσει και οι οποίες είναι γενικού ενδιαφέροντος, απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης: Πλήρης οδηγός προσαρμογής όψεων και πληροφοριών, στο Apple Watch

Εάν επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε τις δικές έξυπνες απαντήσεις στην εφαρμογή Apple Watch, του iPhone σας, για μελλοντική χρήση. Επίσης μπορείτε να υπαγορεύσετε ένα κείμενο ως απάντηση, αγγίζοντας το πλήκτρο υπαγόρευσης και εκφωνώντας το μήνυμά σας στη συσκευή. Κάνοντας η συσκευή χρήση του μικροφώνου και του εξειδικευμένου λογισμικού της Apple, θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει με ακρίβεια τα λεγόμενά σας και να τα μετατρέψει σε μήνυμα κειμένου.

Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε "Αποστολή" για να εμφανιστούν η επιλογές, "Αποστολή ως μηνύματος ήχου" ή "Αποστολή ως μήνυμα κειμένου".

Εναλλακτικά η Apple έχει εμπλουτίσει το λογισμικό με νέα κινούμενα Emoji's icons, όπως καρδιές, χειρονομίες, φατσούλες, τα οποία είναι προσβάσιμα αγγίζοντας το πλήκτρο απάντησης και στη συνέχεια πατώντας το εικονίδιο με το χαμογελαστό πρόσωπο.

ired apple watch messages 03

Κάνοντας και πάλι χρήση του πλήκτρου Digital crown, μπορείτε να αναζητήσετε διαφορετικές εκφράσεις και κινήσεις του χαμογελαστού προσώπου για παράδειγμα, έως ότου βρείτε το κατάλληλο για την περίσταση, εικονίδιο. Τέλος πατήστε "Αποστολή".

Αποστολή μηνύματος κειμένου από το Apple Watch

Εάν επιθυμείτε να συντάξετε ένα νέο μήνυμα και να το αποστείλετε σε μία επαφή σας, μπορείτε να το πράξετε με το Apple Watch χωρίς την ανάγκη συμμετοχής της iOS συσκευή σας, iPhone. Θα πρέπει, για να μεταφερθείτε στην αρχική οθόνη της συσκευής, να πατήσετε το πλήκτρο Digital crown και στη συνέχεια να ανοίξετε την εφαρμογή "Μηνύματα".

ired apple watch messages 04

Η οθόνη θα εμφανίσει μία λίστα με τα προσφάτως απεσταλμένα μηνύματα. Αγγίξτε παρατεταμένα την οθόνη και στη συνέχεια επιλέξτε "Νέο μήνυμα". (Πρόκειται για την νέα τεχνολογία Force touch ή οποία είναι σε θέση να διακρίνει την ένταση της πίεσης και να επιστρέψει ανάλογα αποτελέσματα).

Διαβάστε επίσης: Celebrities φοράνε ήδη το Custom Apple Watch των 12.000$

Στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε την επιθυμητή επαφή και να δημιουργήσετε το μήνυμα σας, ακολουθώντας τις ίδιες μεθόδους όπως και κατά την Απάντηση σε εισερχόμενο μήνυμα κειμένου.

Η Apple έχει οπτικοποιήσει όλες τις παραπάνω οδηγίες χρήσης της εφαρμογής των μηνυμάτων κι εμείς σας επισυνάπτουμε το video, προκειμένου να σας δώσει μία σαφή εικόνα των λειτουργιών της εφαρμογής.

Πλέον γνωρίζετε πολύ καλά όλους τους τρόπους απάντησης σε ένα εισερχόμενο μήνυμα, καθώς και τη μέθοδο σύνταξης και αποστολής ενός νέου μηνύματος κειμένου. Αν παρόλα αυτά υπάρχουν επιπλέον απορίες για το συγκεκριμένο θέμα, παρακαλώ ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: