Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Night Terrors, για εκείνους που θέλουν να φοβηθούν

Night Terrors, για εκείνους που θέλουν να φοβηθούν
ired.gr

Αν σας τρομάζει το είδωλό σας στον καθρέφτη στα σκοτεινά, περιμένετε να δείτε τι θα πάθετε με το Night Terrors.

Αν κάποια στιγμή της ζωής σας έχετε παίξει το παιχνίδι με το φακό μπροστά σε ένα καθρέφτη στα σκοτεινά, τότε τι θα λέγατε αν προσθέταμε στο σκηνικό φαντάσματα, ψυχοπαθείς που σας κυνηγάνε, κάδρα που πέφτουν ξαφνικά; Αν σας αρέσει η ιδέα, κρατήστε γερά το iPhone σας, γιατί η τρομάρα θα έρθει από εκεί.

ired ios apps night terrors 01

Το Night Terrors είναι ένα παιχνίδι-application για το iOS που αυτή τη στιγμή οι δημιουργοί του μαζεύουν χρήματα από ιδιώτες στο Indiegogo με τη μορφή της δωρεάς $5 για pre-order. Φυσικά, όποιος θέλει μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα χρήματα στους δημιουργούς, κερδίζοντας κάτι παραπάνω από ένα αντίγραφο του παιχνιδιού όταν κυκλοφορήσει: οι χαρακτήρες μπορεί να φωνάζουν το όνομά σας ή το πρόσωπό σας μπορεί να είναι μια από τις τρομακτικές φιγούρες.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί την κάμερα του κινητού για να σχεδιάσει ένα χάρτη του σπιτιού. Με βάση αυτόν τον χάρτη, δημιουργεί μια ιστορία γύρω από τον χρήστη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το φως και να φορέσετε ένα ζευγάρι ακουστικά στα αυτιά σας. Χρησιμοποιώντας το iPhone σαν φακό, θα ακούτε το κλάμα ενός μικρού κοριτσιού που είναι κλειδωμένο στο σπίτι σας και χρειάζεται βοήθεια.

Κοιτάζοντας στην οθόνη, διάφορα φαντάσματα θα πετάγονται ή πράγματα θα πέφτουν στο πάτωμα. Ακούγεται τρομακτικό; Τότε περιμένετε μέχρι το φάντασμα φωνάξει το όνομά σας και ξαφνικά ο φακός σας κλείσει. Ο έλεγχος του φωτισμού ανήκει αποκλειστικά στο παιχνίδι. Αν το παιχνίδι θέλει τον παίκτη να πάει στο χωλ, τον χειραγωγεί έτσι ώστε να τον στείλει στο σημείο που θέλει.

ired ios apps night terrors 02

Για το μέλλον, οι προγραμματιστές του παιχνιδιού έχουν σκοπό να προσθέσουν κι άλλα εντυπωσιακά στοιχεία: να ανεβάζουν τους καρδιακούς παλμούς του παίκτη που θα φαίνονται στο Apple Watch, να κάνουν τα χέρια τους να τρέμουν κάτι που θα μετρά το αξελερόμετρο και να καταμετρούν τις φορές που ο παίκτης ουρλιάζει από το φόβο, καταγράφοντας τις φωνές με το μικρόφωνο!

Αν προτίθεστε να συμβάλλετε στη χρηματοδότηση του Night Terrors, στην ουσία θα προκαταβάλλετε το ποσό γιατί το παιχνίδι δεν κυκλοφορεί επίσημα ακόμη. Αυτή τη στιγμή, το παιχνίδι έχει συγκεντρώσει πάνω από $26.000 και έχει στόχο τις 70.000, με 34 ημέρες να απομένουν.

Αν δεν θέλετε να περιμένετε, μπορείτε πάντα να επιλέξετε το δωρεάν "aa".

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status